evo jedan mali od 25L koji je presložen prije par dana, od biljkica ima naprijed popikana sagittaria subulata, vodene kuge,anubias nana, rogolista i limuna

znam da je premali aq za to al je lijepa pa nisam mogao odoliti.
a za ovu u lijevom kutu naprijed neznam tocno kako se zove, al isto raste ko blesava. podloga je jbl aqua basis i gore sitniji i krupniji šoder.- prve četiri slikice.
drugi je od 54 L. u pogonu nekih 4 mj. od biljkica ista postava ko i u gornjem samo je tu jos i rotala rotundifolia i riccia na kamenu.
Stanovnici su 4 mollya, 1 otocinclus( nije bilo više u shopu) ali idu uskoro jos 4-5. , 2 apistogramme cacatouides orange flash, 1 sijamski, 3 corydoras paleatus, 1 ramshorn snail koji mi je zalutao s biljem. i krenuli se razmnožavati ovi mali napasnici pužići.
svjetlo 11w orginal i dodano t8 15w 865.
grijač 50w, filter fluval 104 i jos uvijek unutarnji mali radi dok se vanjski ciklira.
dodajem Jbl ferropol i EC.
Uskoro ce se mijenjati postava aq komplet jer nema nikakve hranjive podloge ispod šljunka( početnička greška

), a i anubiase na panju mi ubiše zelena točkasta i neka smeđa alga.( moram ih negdje u mračniji dio preseliti).
Novi setup ce biti složen od nekih spororastučih biljaka, jer ovo štucanje me pomalo počelo nervirat. a i tamniji šoder bi bio ljepši