0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nemogu se sad sjetiti,a li iz osobnog iskustva znam da znaju jedni druge naganjati i ozljediti! Jel ono maleno plavo ciklid dolje u pozadini?
nekako sam uvjeren da se radi o malavi ciklidu....sad ko je i šta je...premalena slika i još podatak daje više od 70 % M'buna tako obojena.
Rekao bi da je ono gore Labeo frenatus albino. Bicolor ima samo repnu peraju crvene boje pa ako je u albino verziji tada je samo repna peraja crvena.Labeo frenatus ima sve peraje u crvenoj boji pa ako je albino tada su sve peraje crvene.A možda se i varam. Uglavnom, ima ovdje puno većih stručnjaka od mene da identifikaciju.Jedan bikolor ili frenatus može u akvarij, dva trebaju mjesta jer u jednom selu je samo jedan šerif. Malo sam o njima čitao i uvijek sam pronašao da su izvrsni indikatori kvalitete vode. Samo u odličnoj vodi imaju tijelo crno kao ugljen a rep krvavo crvene boje.
Zato mi je odmah bila sumljiva ta "zebra" i kako si opisao njeno ponasanje...sad sa sigurnoscu mogu reci da ti je to Pseudotropheus Lombardoi! Odlicne ribice, samo neidu bas sa ostalim ribama!Ako ih budes prodavao tu sam!!
Citat: Bojko - Rujan 06, 2012, 10:21:21 prijepodnenekako sam uvjeren da se radi o malavi ciklidu....sad ko je i šta je...premalena slika i još podatak daje više od 70 % M'buna tako obojena.Bojko imas pravo, Malawi i to Lombardoi kao sto sam vec rekao...znam ih prepoznati jer ih i sam imam otprilike na toj velicini, mladi su pa se jos nisu ofarbali!
Svaka čast Tunja...sad se stvarno vidi , da se radi o M.Lombardoi.A Istojano: Mrhaba fi al smaka mafi mushkul, anti mafi kalam luga latina.Esma, kejf haliku...lebes?Eto malo da uvežbavam arapski