Kolovoz 06, 2025, 00:59:27 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Tajmeri  (Posjeta: 4216 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dellete

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 38
  • P.
Odg: Tajmeri
« Odgovori #25 u: Siječanj 12, 2012, 18:54:32 poslijepodne »
Postoji li digitalni da u sebi ima baterijicu koja ce cuvati programirano tempiranje svjetla? Moj se resetira prilikom nestanka struje.

Ja još nisam naletjela na digitalni bez baterije :? Možda ti se potrosila, često ih znaju prodavati u pola cijene kada im baterija oslabi/odapne :)

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #26 u: Siječanj 12, 2012, 19:13:23 poslijepodne »
kupio sam nedavno takve u Lidlu. imaju bateriju unutarnju bateriju koja se najprije mora par sati puniti jer je skroz prazna. a imam i  jednog prastarog kojeg više ne znam podesiti ali taj ima bateriju  od 1,5V koja se može umetnuti.
« Zadnja izmjena: Siječanj 12, 2012, 20:03:48 poslijepodne od Marko_Sp »

Offline Zoomba

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Vinkovci
« Odgovori #27 u: Siječanj 12, 2012, 19:53:46 poslijepodne »
Postoji li digitalni da u sebi ima baterijicu koja ce cuvati programirano tempiranje svjetla? Moj se resetira prilikom nestanka struje.
da,to je u glavnom i jedna od prednsti digitalnih...ako ga stimas dok nije ukljucen u struju onda mora imati bateriju...
TikaTaka, MadaFaka

Offline demza

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #28 u: Siječanj 12, 2012, 20:07:43 poslijepodne »
kupio sam nedavno takve u Lidlu. imaju bateriju unutarnju bateriju koja se najprije mora par sati puniti jer je skroz prazna. a imam i  jednog prastarog kojeg više ne znam podesiti ali taj ima bateriju  od 1,5V koja se može umetnuti.

Moj je iz Lidla, no nikada nije sacuvao programe. Možda je baterija krepucnula...