Dragi moji, posto vec dugo nisam stavljala slike svojih aq, skuzila sam da bi mi najjednostavnije bilo staviti sva 3 u istu temu!
Pa eto, moja 3. Odmah da upozorim, slike su KOMA!!! i sat vremena sam dobivala ovo sto sam dobila, pa mi nemojte zamjeriti, pliz!!!
i ovaj mali sam ocistila, nema ovo na pozadini, al nisam uspjela vise dobiti ni blizu ovako "bistru" sliku, pa sam morala stavit ovu zmazanocu.

Prvi i najveci je hladnovodni, 120 l. Filteri su atmanov za 150l, i eheim 2008 kao pomocni. Pumpa za zrak, rasvjeta je 20w stedna i 18w neonka.
Bilje: valisneria gigantea, crypta, anubiasi (nana i barteri) i microsorum.
Ribe: 2 karasa, 2 pajcolanke (jedna se malena sarena na slikama ne vidi jer je bubana, otisao joj je plivaci mjehur ocito i samo se zadrzava na dnu, pliva samo da bi jela i odmah pocne tonuti na dno) i ryukin, misgurnus i 2 ancija. puzeki su jabucari i svrdlasti, mislim da ima i 2 kozice koje su misteriozno dosle unutra (vjerojatno preko zamjene filtera, al to je samo moja pretpostavka. ili preko pistije).
Drugi srednji je Juwelov 63l.
Filter Fluval 3 plus, rasvjeta original od aq, grijac od 100w.
Bilje i hardscape: microsorum, anubiasi na panju, valisnerija i crypta, hrastovo lisce, ceseri crne johe, kamenje i kokos, pistija i neki na pola pozderani rogolist.
Ribe: crne neonke, cura i decko apistogramma agassizi. par kozica, par puza jabucara i nesto svrdlastih puzeva.
On je bio zamisljen na foru biotopa za apistogramme, al nisam nabavila nikakve tanke grane za njega, pa je sad takav kakav je. dodajem i JBL Tropol za kondicioniranje vode (i da ju posmedi i potamni sto vise). No, sad sam s njim kratka, a navodna ga u Pet centru vise nema pa moram u nabavku nekog zamjenskog sredstva.
Treci, najnoviji i najmanji, 30 i nesto litara, kutni.
Filter eheim 2006, grijac 25 w koji je dobio popizditis pa grije cijelo vrijeme, zagrije i do 32 stupnja, pa ga palim povremeno kad temp padne ispod 25-26 stupnja. Rasvjeta je stedna 20w.
Bilje: nemam pojma, donijela mi je Iris i zapisala na papiric koji su mi klinci prekrasno isarali sa flomicima, pa nisam nista uspjela procitati. al od onog sto znam to je microsorum, pistija i crypte. a ovo je ja mislim hydrocotile (ili kak se pise ako je to to) i rosanervig (ako me dobro sjecanje prati, ako ne, prosvijetlite me da imam napisano i na netu, to valjda klinci nece tako brzo unistiti).
Ribe: endleri (curke i jedan decko i beba koja mi lici ne curu, dosta je velika a jos se ne boja), cura i decko apistogramma cacatuoidesi,par puza jabucara i nesto svrdlastih).
Komentari?

Dakle, prva 3 su hladni, druga 3 su 63l Juwel i zadnja 3 su mali kutni