Kud svi turci...znate kako se kaze....

Ostvarila se i moja zelja, od sinoc sam presretni i ponosni vlasnik 4 mala diskusa..... malce nisam slikao, jos se navikavaju na novu okolinu, oporavljaju od prijevoza i slicno, zadnje sto im treba je moja njuska zabijena u staklo u pokusaju da slikam kakvu slikicu....ali bit ce za koji dan, danas vec pocimaju slobodnije plivati po akvariju i dolaze do prednjeg stakla......

Sad, cim prilike budu dozvoljavale znam da bih trebao nabaviti jos kojega, zelim nabaviti jos kojega, ali eto, morat ce malo pricekati. Eh te financije....

Dakle, cisto tekstualno izvjesce, isprike svima koji su ocekivali sliku kakve ribe, biti ce i toga...
Velika javna zahvala kolegi
krix-u na poklonjenim ribama. Da ponovim - poklonjenim. Znaci, ne prodanim, ne ustupljenim, iznajmljenim, pozajmljenim, zamjenjenim, vec cisto
poklonjenim ribama.
Takodjer, zahvala i penang-u, na gostoprimstvu, i pogledu na njegove prekrasne ribe. Ono nisu akvariji, ono nisu ribe, ono je.....neopisivo....

Kao i nikoli, na prezentaciji njegovih diskusa......

Okej, eto, malo sam se pohvalio, slike slijede kad se malci malo opuste....
Svaki prijedlog, savjet, informacija, ideja ili prijedlog su naravno dobrodosli....