Srpanj 18, 2025, 01:11:41 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Sava biotop:)  (Posjeta: 4026 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline nike181

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 52
Odg: Sava biotop:)
« Odgovori #25 u: Listopad 07, 2011, 22:36:57 poslijepodne »
Ovo izgleda fantastično. Svaka čast na ideji i realizaciji.  :klap: :klap: :klap:
Daj nam jednu frontalnu sliku, da još malo uživamo.  :)

Offline octopus2020

• Punopravni član
« Odgovori #26 u: Listopad 08, 2011, 12:36:39 poslijepodne »
sad još samo fali rak - alat za hvatanje imaš  :D

Alat je tu a rakova nema:)Bilo ih je prije a sada ih ne mogu pronaci,ne znam gdje su mogli svi nestati..inace bi i oni bili unutra.ako netko ima nek posalje kojeg da zaokruzimo:)
Sto se tice aktera onda sljedeci put.Pitao je netko za pozadinu otkud mi..to sam ja sam pravio.Sto se tice temperature to su hladnovodne ribe iako cu kad zahladi upaliti grijac na najmanje(23C).
A za slike i video jos sam na putu par dana pa cim dodem cu staviti.

Ako ti nije problem, opisi nam ukratko postupak izrade pozadine...dali si samo slagao kamenje ili? 
Odlicno izgleda!
Evo ovako..pozadinu sam radio od pur pjene.Stavio sam na najlon pur pjenu i onda ju oblikujes kako hoces(moze i dok se pjena ne stvrdne,a moze i poslije).Kad se osusi odlijepis sa najlona i izrezes kolike su ti dimenzije.Na to onda ide ljepilo za plocice i posuo pijeskom.I to je to.Onda sam ispred nje poslozio kamenje.

Offline Zoomba

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Vinkovci
« Odgovori #27 u: Listopad 08, 2011, 13:22:52 poslijepodne »
Citat:
Evo ovako..pozadinu sam radio od pur pjene.Stavio sam na najlon pur pjenu i onda ju oblikujes kako hoces(moze i dok se pjena ne stvrdne,a moze i poslije).Kad se osusi odlijepis sa najlona i izrezes kolike su ti dimenzije.Na to onda ide ljepilo za plocice i posuo pijeskom.I to je to.Onda sam ispred nje poslozio kamenje.

Hvala! Moram te pohvalit jos jednom...Akvarij ti je odlican i inspirativan :up: Ako ne prije onda kroz koju godinu imam zelju da slozim nesta slicno...Cak mi je palo na pamet da bi u veliki akvarij cca 200l bilo moguce ubaciti i agresivnije vrste koje jedna drugoj nisu prijetnja i nemogu jedna drugu pojesti, a cini mi se da bi bile atraktivne i bilo bi zanimljivo promatrati kako se ponasaju (npr. grgec i suncani karas ili ti suncanica).
TikaTaka, MadaFaka

Offline octopus2020

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Listopad 16, 2011, 16:13:54 poslijepodne »
Citat:

Hvala! Moram te pohvalit jos jednom...Akvarij ti je odlican i inspirativan :up: Ako ne prije onda kroz koju godinu imam zelju da slozim nesta slicno...Cak mi je palo na pamet da bi u veliki akvarij cca 200l bilo moguce ubaciti i agresivnije vrste koje jedna drugoj nisu prijetnja i nemogu jedna drugu pojesti, a cini mi se da bi bile atraktivne i bilo bi zanimljivo promatrati kako se ponasaju (npr. grgec i suncani karas ili ti suncanica).
Istina samo imam ovih dosta malih za koje mislim da bi ih lako mogli pojesti suncanice pa malo dok odrastu da nitko ne bude pojeden :D I ne znam sta bi im davao kao hranu,jedino smrznute crve mislim da bi jeli.

Offline octopus2020

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Listopad 16, 2011, 16:17:25 poslijepodne »
I da evo jos par slika kao sto sam obecao..Samo kad sam se vratio primjetio sam da su pocupale ovu malu travu,vjerovatno im bilo dosadno :)

Offline Dellete

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 38
  • P.
« Odgovori #30 u: Listopad 16, 2011, 16:47:22 poslijepodne »
super izgleda. palac gore za biotop i to jos domaći  :up:

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #31 u: Listopad 16, 2011, 20:03:34 poslijepodne »
svaka cast, izgleda jako dobro, nisam ni vjerovao da se to da tako lijepo sloziti za  domaci biotop, i to jos iz save, sve pohvale!  :up: