da, brinulo me to da ne bi bilo da se upare curica i decko i da je 2 curka viska. a za dva para nema mjesta.
mjesta za skirivanje ima (jest da nije ubiljen aq, nego samo lisce, kamenje, kokos i panj-s tim da je panj od momka), jako cesto znam, dugo vremena provest trazeci ih...

gledala sam ih jucer, decko naganja malu zenkicu, svaki put kad je nanjusi, krene u pohod za njom. onda su curke jedna pored druge, pa se zaleti na njih obje. cini mi se da nisu jako agresivni prema njoj, da nema opasnosti da je ''zatuku''. jos.
promatrat cu ih jos danas i vidjet kakav je frajer s drugom curicom. jer nekad malena vrati boju, al vecinom je tamnija. pa me zanima kak se druze druga cura i frajer. ako cu vidjet da nju ne naganja, da zajedno mirno plivaju, budem izdvojila malenu van.
nemam drugi aq za mrijestit ih, na zalost. imam neki mali osmerokut, al sad mi je u njemu beba endler, jedini kojeg sam uspjela spasiti pa cu vidjet hocu li ga odhraniti da ide njima unutra. voljela bi jos barem 5 endlera staviti, malo mi fali boje u aq...
uglavnom, hvala na savjetima, javim kad vidim danas ponasanje druge zenkice i frajera...