AKVARIJ:
- dimenzije/litraža---54 l
- temperatura---26C-28C
- parametri vode:

???Neznam
- vrijeme od pokretanja akvarija:-6-7 mj
- kad su nakon pokretanja akvarija useljene prve ribice:-tjedan dana,mislim
- koliko često i koliko mijenjate vode:-svakih tjedan dana 20%
- da li prilikom izmjene vode usisavate dno akvarija:-Ne.
FILTER:
- model filtera (unutrašnji ili vanjski) i koliki je protok (koliko litara/sat):-AQUA SZUT Unutrašnji filter Super Mini 360, 340l/h, 30-80 L
- način i periodi čišćenja filter materijala:-Svakih tjedan dana malo isperem i jednom na mjesecc promjenim spužvicu.
- što imate od filter materijala u akvariju (spužva, aktivni ugljen, keramika, vata...) :-spužva
OSTALA OPREMA:
- panjevi i kamenje te ima li sluzi na panju ili na kamenju i podlozi? :-kamenčići(šljunak)kao podloga i jedan panj,kokos.Nema nikakve sluzi.
- grijač-neznam koja marka samo znam da je od 50W
- pumpa za zrak AtmanAT A 2500 220-240V/50Hz 2.5W
- CO2 sustav – kakav-nezzz
- koju kemiju dodajete u akvarij? (Gnojiva za biljke, sredstva za pripremu vode i dr.):- Samo vitamine za ribice
STANOVNICI:
- popis vrsta riba i broj pojedinih primjeraka :-2 šverta(M i Ž),7-8 platija,1 guppy,2plave neonke i 3 crne,barbus tetra,2 ančija i 3 corya+okotili su mi švertovi,platiyi i guppy)
- starost ribica 4tj-2mj
- ima li potencijalnih „terorista“ -Možda barbus
- hranjenje – koliko često hranite ribe i kojom hranom (da li je prošao rok trajanja)-Hranim ih malo ujutro pa navečer dobiju još malo,sa
PROMJENE:
- promjene u akvariju u zadnja 2 – 3 tjedna (nove ribice, biljke, oprema) -7 guppya(dobila sam ih 38,al sam uzela 7---5Ž i 3M)
- promjena kvalitete vode (zamućenje, miris)-ništa
- da li vam trunu (propadaju) neke biljke-ne
SIMPTOMI:
- detaljan opis simptoma--Gupy pliva,gupy rep i nađem ga crknutog skroz operušanoga.
- promjene na koži, na perajama ili škrgama, očima...-Izgrizene peraje
- da li uzima hranu, disanje, ponašanje (da li se sakriva...)-Prije smrti su živahni,jedu,ganjaju mi curke po akvariju
- kakav izmet imaju ribe (normalan ili končasto sluzavi ili končasto zamučeno-bijeli ili...)normalan
- kad su se simptomi prvi puta uočili --prije 24tj kad mi je prvi krepo
- pokušaj liječenja, kojim lijekom/lijekovima -General tonic
- koliko je ribica bolesno, da li je bilo uginuća? -Niko nije bolestan,nego samo crknu.
- stanje ostalih stanovnika--svi osim guppya zdravi ko dren
pliz mi pomognite jet su mi gupiyi predivni