Pozdrav, imam par pitanja između ove dvije životinje, tako da navedite što bi vi odlučili i naravno ako znate odgovorite na pitanja
Napominjem da je moje znanje iskljućivo iz osnove naučenog, ti izvori su bili mnogi linkovi (na forumima nisam našao, tako da iskustva nisam ćuo)
Živine su sljedeće:
Cynops orientalis - poznat kao kineski vodenjak...
Na jednome linku sam vidio da se osim manjim ribama, kišnim glistama (itd.) mogu hraniti i hranom za vodenjake, pogledao sam u par bolje opremljenim trgovinama i nisam našao, znate gdje je dobavljiva u RH?
Kažu da smještaj za jednoga treba biti cirka 20 Litara, dali je moguće smjestiti u ovaj terarij od 14 lit? Akvarij mi je teže za nabaviti pa pitam
http://www.teraristika.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=260&category_id=24&option=com_virtuemart&Itemid=71Na koji naćin da zagrijem vodu? Voda bi bila oko 10cm, i manje od litru, neznam gdje nabaviti tako mali grijač...
Kučni gekon - Lat. Hemidactylus spec. Dali ga je moguće smjestiti u flexarij? To je predpostavljam mrežica na ''zidovima''. Mislim da će smetati u penjanju, nadam se izuzetku
Mogu li ga ponekada hendlati? Toćnije, smijem li ga pustiti da hoda po stolu, naravno uz moj stalni nadzor.
Opčenita pitanja:Što se tiće lampe, treba neka specijalna ''teraristička'' ili mogu onu lampu koja je u obliku cjevi kupiti?
Koliko bi koštala izrada drvenoga terarija (okvirno)
Ja bih volio i žabice, ali nemogu naći dobre linkove, pa ako imate slobodno ''zaljepite''... Isto tako ako imate preporučiti nekoga guštera koji netreba puno prostora i koji oprašta poćetniške pogreške navedite mi ga. Ja se budem informirao o njima
To je to (za sad)
Molim moderatore da stave adekvatan naslov, nisam imao inspiraciju!