0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
samo nemoj s onom tvrđom stranom spužvice za suđe... kako kod koje ali neke su zaista tvrde
Citat: cicovspu - Prosinac 20, 2010, 11:59:43 prijepodnesamo nemoj s onom tvrđom stranom spužvice za suđe... kako kod koje ali neke su zaista tvrde potpis! ja sam spužvicom izgrebao staklo
danas sam vidio ono što ti imaš od tetre, dode 80kn! nisam kupio jer sam čuo da i time ogrebeš staklo! ma u k...glancat ću ga jezikom
Citat: igor8 - Prosinac 20, 2010, 20:46:56 poslijepodnedanas sam vidio ono što ti imaš od tetre, dode 80kn! nisam kupio jer sam čuo da i time ogrebeš staklo! ma u k...glancat ću ga jezikom Ja sam to kupio i nisam požalio. Koristim nekih pola godine, nisam ogrebao staklo i stvar radi odlično. Prijatelj koji je pristalica magneta je ogrebao staklo, pa kupio isti žilet od Tetre kao što imam i ja, preporodio se. Nema više šanse da pređe na magnet Inače, postoje i jeftinije varijante tog žileta s ručkom, pogledajte Aquaterru i sl, oni drže kineze koji su barem upola jeftiniji.
Citat: zdgrunf - Prosinac 21, 2010, 13:03:59 poslijepodneCitat: igor8 - Prosinac 20, 2010, 20:46:56 poslijepodnedanas sam vidio ono što ti imaš od tetre, dode 80kn! nisam kupio jer sam čuo da i time ogrebeš staklo! ma u k...glancat ću ga jezikom Ja sam to kupio i nisam požalio. Koristim nekih pola godine, nisam ogrebao staklo i stvar radi odlično. Prijatelj koji je pristalica magneta je ogrebao staklo, pa kupio isti žilet od Tetre kao što imam i ja, preporodio se. Nema više šanse da pređe na magnet Inače, postoje i jeftinije varijante tog žileta s ručkom, pogledajte Aquaterru i sl, oni drže kineze koji su barem upola jeftiniji.a ako ne mogu ogrebs ziletom? to mi nije jasno? pa ima oštar rub! i koliko dugo drzi ta cistilica? nakon koliko se taj magnet istroši?
Ja zelenu točkastu ribam doslovno sa hrapavom stranom, i nikad nisam ništa ogrebao.