Kolovoz 25, 2025, 23:40:07 poslijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: botia se zaglavila  (Posjeta: 1546 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ceh

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
botia se zaglavila
« u: Srpanj 22, 2010, 20:44:50 poslijepodne »
danas mi se desilo neš neobićno   naime   pošto mi je mrijesni akvarij sa  l 201  obrasto puževima  :-X :-X :-X
e sad ubacio sam tu helene al  pošast je tolika da  nisu mogle baš mnogo  uradit   gamad se množi  nevjerojatnom brzinom
e naravno imam ja tu svog jokera u rukavu   izvlaćim tri izgladnjele botie   velićine od 12-16  cm,  mrcine  ono  bukvalno
odma su se bacile na poso  poćistile prednji dio akvarijmuma  da bi im i sve pirane zavidjele na proždrljivosti   :klap: :klap: :klap:
poslije se  bacile an pećinice   e tu je problem .. naime ko što sam ih opiso   mrcine  kapitalci    ma predebeli  stvorovi   jedna  se zaglavila u cijevi a  što je najgore ispred je bio jedan   L 201    ZNAČI JADNIK JE OSTO ZAROBLJEN U PREDNJEM DIJELU PEĆINE ,  ja onako poglup nisam odma  skužio  već sam bio vanka sa djecom   išo im kupit kavez za  hamstere (  biće  hrane za  moje reptile  :devil: :devil:
e sad najgori problem je  što se oko botie stvorio neki sluz    nećete vejrovat u kojim kolićinama  da je to sve ljepo poćelo da guši mog  L 201 iiskreno  rećeno da je  ona jedna ekspreso  šalica  za kavu  bila puna te sluzi kad sam odštopo  pećinu  , naravno   L 201  JE OTEGO PAPKE jer  oćigledno nije mogo da  preživi u toj sluzi  ,koja je inaće  bezbojna  onako nešto nalik na   gelu  za  kosu te  gustoće , sad  glavno  pitanje  je  pošto znam da botie nemaju   ljušture i nisu  zaštićene   jel ta sluz neka vrsta zaštite  ili  koji je to vrag ?   
i naravno jel se kome što desilo  ikad    ja inaće botie ove imam skoro dvije god   nikad mi se to nije desilo
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline Jurupari

• Hrvatska udruga ciklidofila
  • Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • Marko Lenac
Odg: botia se zaglavila
« Odgovori #1 u: Srpanj 24, 2010, 08:50:06 prijepodne »
za onoga čije sam postove obrisao: molim držati se teme.

Offline mvrtar

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 40
Odg: botia se zaglavila
« Odgovori #2 u: Kolovoz 06, 2010, 20:32:37 poslijepodne »
moja striata se bila zaglavila ispod filtera, al sam problem rijesio tako da.....vragovi se svuda zavlace!!