Imam malo neobičnu viziju tog tanka

.
Bit če to jako plitki tank, na dno ide 20cm ijeska a iznad njega 20 cm vode, onih 10 cm je osiguranje da ribe ne skaču van (možda bude i mrvica više vode ali max 25cm), spajam ga na postoječi sistem tak da ču smanjiti trošak na minimum ali i tak akvari, pijesak i rasvjeta če me doč oko 1000 e

. cirkulacije i pumpe imam.
U tank idu prvenstveno "brein i open brein" koralji, poludio sam za njima a u ovom tanku baš i nema mjesta za njih, fragovi i razna šila.
Debljina stakla če biti 10 mm, imam več tank sličnih dimenzija i sve štima.
Nemogu ga ljepiti oko dna jer nemogu doči do svih strana akvarija. Zatvoren mi je i odostraga i s ljeve i desne strane, a nemogu ga zaljepiti izvan prostora i unjeti unutra jer nema mjesta.
U planu jesu ojačanja i to na sve strane

. Prvo sam planirao sa zadnje strane zaljepiti okomito na dno a oko dna lajsnu 4 cm tak da dobijem L (to mogu zaljepiti ali punu visinu ne jer je strop kosi i imam taman kakvih 50-60 cm), isto takva lajsna ide i s ljeve i desne strane samo ne s prednje. Onda ljepim stranice akvarija. Nakon tog idu lajsne po dnu unutar akvarija sa sve četri strane i na vrh. Ako ga to neče držati neznam što hoče.