Ja uzgajam za njih zohare i zohare ti isto preporucujem jer su jako lagani za uzgoj i prakticni,nema sanse da ti umru jer i u nedostatku hrane oni se jedu medusobno i nastavljaju se razmnozavat...u vezi zohara im stavih psece/macje hrane i namocenu vatu...ja im stavljam i jabuke,ananasa i narance...naravno ne sve od jednom...i kad im stavis voce ako ga ne pojedu u 2 dana makni ga ca i stavi drugo...moes im stavit i salate...oni jedu tako rec,bilo sta!
U vezi s leopardima,jako su umiljate zivotinje,moze ih se drzat po rukama bez problema,s vremenom se moji smirio,prije je bjezao....naravno nemoj ih maltretirat....ja ih prosetam po rukama jako rijetko...inace ih izvadim da ih pokazem gostima na par min i ih vratim unutra...naci temperatura im treba bit nekih 28 do 30 ili 32(a sad koliki grijac ti treba ovisi o velicini terarija) dok po noci moze past slobodno i do 18...ja im inace po noci ugasim sve grijace...moes jedino jednu nocnu lampu od 40W ili obicnu malu od 15W plave boje da im ne smeta a ti ih moes vidit...inace ne piju i ne jedu pre cesto ali obavezno nek svaki dan imaju friske vode(naci mjenjat svaki dan vodu)...vidit ces ih najvise u vecernjim satima....
Kad ga kupis...vjerovatno ti nece htijet jest prvih par dana...al nemas se o cemu brinut...cim stignu daj im zdijelu sa vodom i pusti ih na miru prve noci jer izgube puno tekucine po putu...
mislim da vise od toga ne treba znat...uzivaj

Ako nabavis 2 gustera nemoj NIKAKO nabavit 2 muzjaka jer ce se boriti do smrti...mozes dvije zenke ili muzjaka i zenku(ko i ja) ...
Nadam se da sam pomogao