ciklirao se oko 20-ak dana... i onda sam kupila 2 platija, 2 black molia , 2 gupia i nakon 10 -ak dana su mi uhinuli platiji ,pa sam kupila jos 2 zenke gupi i jednog muzjaka i 2 silver molia... i onda mi je uginula jedna zenka gupi ,ta koji sam kupila... prve ribice sam kupila u jednoj trgovini kućnih ljubimaca, tu u gradu,ne znam točno kak se zove, a druge u PC... imam i 8 malih ribica(gupija),koje su u mrijestilištu...i shvatila sam da više neću kupovati u PC.. jer znam dosta ljuidi kojima su uginule ribice jer su bile bolesne, a kupili su ih u PC... a i par puta prije još kad sam bila nikad nisu imali neke zdrave biljke , sve su s nekim rupicama, žute, istrgane... kao da nisu zdrave... imam neke biljke koje sam kupila kad sma kupila i akvarij ,to sam kupila u toj trgovinici (što ne znam kako se zove) i kontam si da sam tamo pokupila puževe.... da su možda u tim biljkama bila neka jajašca... i tako su se oni meni razmnožili po cijelom akvariju... fuj... sad vodim borbu s njima.... i nikako da ih se riješim....imam i jednu umjetnu biljk,koja mi je tako za ukras, lijepo se uklapa

... jojjj ,nisam nikad mislila da je tako teško imati akvarij , uvijek sam si kontala da su ribice najmanje zahtjevne.... pa onda hrana, imam par vrsta hrane i tako mjenjam ,da im bude razvrsnija... nadam se da je to ok? ... eto

ja tu ispričala sve i svašta.. hahha...

pozzz