to mi je u rangu onog potopljenog automobila. ubiti to mi je u rangu ronioca u akvariju, nije baš neka prevelika razlika kad pogledaš. To što se ovo zove "eksponat" i umijetnost... pa danas je umjetnost doći na binu u kazalištu i popišat se pred svima. Nekima je to fora i alternativno. Ja bi takve ljude streljao.
Ova govornica bi i bila zanimljiva kao eksponat ali da nema tog šugavog telefona. Prvo zato što nije to što te privuće telefon već voda u govornici. I ukoliko se već približiš nećeš gledati telefon već ribe i bilje, dakle koja je njegova svrha??? Da shvaćam da je to ideja da bude u govornici, ali opet čemu? Ajmo napraviti akvarij u vešmašini, pa ću biti kul, inovativan i zanimljiv, no dali je to dobro? NE
Ako već voliš ovaj hobij, onda nećeš držat zlatnu ribicu u kugli, zato što si valjda naučio da to nije dobro za te ribe. Ono što želiš je napraviti vizalni dojam u svoj sobi, ali na način da pokušaš što bolje imitirati dio prirode u kojem te tvoje ribe žive, a to sigurno nije uz telefon.