pozdrav raja..... mjerenja sam vrsio svaki drugi dan trakicama i tecnim testerima, jeli moguce da oba grijese ili im je prosao rok trajanja

Radi se o tome da su mi no3 je bio 5 a no2 10, promjenio sam taj dan 30 % vode stvar se sasvim malo promjenila, e sada posto su mi se neke ribe pocele ceskati,i mlatiti posto drzim malawi ciklide imale su ranica od tuce, nisam mogao naci u Sarajevu Salt lake ciklid pa sam im dao morsku sol, ranice su nestale prestalo je ceskanje a nitrati i nitriti su NULA -?uradio opet mjerenja i jednim i drugim testerima NULA. Sad ima li iko pametan da mi kaze o cemu se radi.....

Akvarij star mjesec i pol..Protok 6600 lit. Protocne 4 pumpe u filteru, tretiram vodu Aqua safe, Temp 26, Zapremina akvarija 180 lit riba ima 18 kom. Filter unutrasnji preljevni, stim da imam i dvije stream cirkulacione pumpe od 400 litara na koje idu ujedno i rasprsivaci zraka. Sve je ovo bilo od pocetka formiranja akvarija sto se tice opreme,ali kada sam dodao sol,kao da je unistila i nitrate i nitrite..DALI JE OVO MOGUCE......

Mislio vodu mjenjati 50 % sto radim svake nedelje a vidi sad...PH 8,4, KH 15, Gh 16, No2 nula, No3 nula sol sam dodao u petak....