Srpanj 24, 2025, 02:27:47 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: mama pita  (Posjeta: 12639 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline galaxy

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 54
  • moj akvarij
Odg: mama pita
« Odgovori #75 u: Ožujak 12, 2009, 02:19:50 prijepodne »
mama Beata evo slike od mojih akvarija slike nisu ok.jer su male ali se nadam da ce uskoro biti bolje.

Offline Beata

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zgb
« Odgovori #76 u: Ožujak 13, 2009, 16:40:26 poslijepodne »
Ajjjjjjjjjaaa......... :) otkoturat cu se od smijeha! Pokusala stavit neku fotku, i gle sta je ispalo!  :klap: Sad ne znam maknut Greticu! Ajajaajjaaaaaaaaajjj !!!!   Smijeh !

Offline Tuti

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #77 u: Ožujak 13, 2009, 20:15:18 poslijepodne »
 :o ali mi čekamo fotke tvoje zlatice, hočemo vidjeti zvijer oskara :)

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #78 u: Ožujak 13, 2009, 20:32:00 poslijepodne »
Ja imam njegove fotke u kompu, u programu PICASSA (genijalan program za fotografije), ali ih ne znam poslati. Moram ih nekako staviti na desktop, ali onda nisu komprimirane, buhuhuhuhhhhuuuu.....

Offline Ninina mama

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 45
    • Moja fotogalerija
« Odgovori #79 u: Ožujak 13, 2009, 21:15:21 poslijepodne »
Pa podigni onda na picasinu stranicu i stavi nam link... :up:

A smanjenje fotke mozes raditi i u raznim programima za fotke (ako imas microsoftov office, imas u njemu picture manager, otvoris sliku s tim, odaberes Picture>Resize, izaberes 800x600, save as i eto ga. Naravno ima i jednostavnijih... Cak i paint... Otvoris sliku s njim i samo save as. istoj slici ce oduzeti nesto kvaliteta, ali ce i tezina slike zamjetno opasti... Mislim da je na pocetnoj bilo nekih programa za skinut, a i upute.).
Tuzlanka u Sarajevu

Offline galaxy

• Punopravni član
  • **
  • moj akvarij
« Odgovori #80 u: Ožujak 13, 2009, 21:25:02 poslijepodne »
mala pomoc oko picasa.odaberes fotku u picasu i dole na dnu postoji ikona ispod koje pise export , picaso ce fotku prebaciti gdje vi hocete...znaci export i to je to

Offline Tuti

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #81 u: Ožujak 13, 2009, 21:26:33 poslijepodne »
eto beata probaj nemaš šta pokvariti :up:

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #82 u: Ožujak 13, 2009, 23:19:11 poslijepodne »
Beata, bokte ko da gledam sebe prije :D

E samo tako polako i sigurno koračaš u svijet u iz kojeg nema van, sve u svemu dobro nam došla :up: :up:

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #83 u: Ožujak 14, 2009, 12:14:59 poslijepodne »
zahvaljujući Galaxijevom genijalnom savjetu, mozda ipak uspijem poslati Oskarovu fotku. No, to je od prije mjesec dana, kad je jos bio mali i nije znao mirno pozirati. Zato je fotka malo mutna.

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #84 u: Ožujak 14, 2009, 12:18:38 poslijepodne »
mama Beata evo slike od mojih akvarija slike nisu ok.jer su male ali se nadam da ce uskoro biti bolje.

Ma kaj ne bi bile dobre fotke!!! SUPER SU ! I već sam te pitala odakle ti tako genijalna pozadnina u akvariju?
I , moooolim te, nemoj mi govoriti "Vi". Primjetila sam da su na ovom forumu svi "na ti" No, ako hoces, onda ok. Ali, onda se osjecam starija.....šmrc!

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #85 u: Ožujak 14, 2009, 13:27:21 poslijepodne »
Beata, bokte ko da gledam sebe prije :D

E samo tako polako i sigurno koračaš u svijet u iz kojeg nema van, sve u svemu dobro nam došla :up: :up:
u kojem trenutku ću prestati biti početnik? Koji je idući stupanj?

Offline galaxy

• Punopravni član
  • **
  • moj akvarij
« Odgovori #86 u: Ožujak 14, 2009, 15:00:27 poslijepodne »
znas kaj Beata kada persiram onda se ja osjecam mladim u tom je kvaka. :) :)ja mislim da ces ti sama osjetiti kad si presla tu granicu jedan od simptoma je potreba da na bilo koji nacin pa cak i na kredit,karticu ili neznam cega sve ne, pokusas nabaviti mrcinu od 200l.ili barem 150 ustvari bitno je da je vise pa makar i za 10 litara u kojoj ces uzivati pa cak i kada svjetlo negori u njemu.sto dublje ulazis u ovaj svijet sve vise i vise ces uzivati ocekuje te bezbroj peraja ,ja cak nekim bojama neznam niti ime.od silnog zavlacenja ruke u akvarij tijekom ciscenja ,namjestanja panja,kamena,biljke, premjestanja pumpe iz jednog coska u drugi pa kao provjeravanja temperature u sto sam cak i siguran da cu pogoditi...... mislim da ce mi se pojaviti plivace kozice.vjerujem da ce se mnogi forumasi osjetiti prozvanim jer sam siguran da tu ima puno njih sa tim simptomima i koji su sigurni da znaju sto njihova omiljena ribica misli.....Beata nemoj se zamarati tim gdje je ta granica mislim da i ne postoji pocetnik je onaj koji ovakve stranice kao ova gleda negdje sa tribina nije registriran ali ima to u planu jer mu se tu fakat nesto svida i on to mora imati.pozdrav forumasima od bolesnika :)

Offline happyworm

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Lokacija: Rijeka
« Odgovori #87 u: Ožujak 14, 2009, 15:04:08 poslijepodne »
beata kako je ribica? ;)

Offline galaxy

• Punopravni član
  • **
  • moj akvarij
« Odgovori #88 u: Ožujak 14, 2009, 15:33:35 poslijepodne »
sorry nisam ti nista napisao za pozadinu..odi na pocetnu stranicu klikni na rubriku ostalo i sve ce ti biti jasno...uzivaj

Offline Tuti

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #89 u: Ožujak 14, 2009, 15:43:44 poslijepodne »
oskar je slatkiš :heart:

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #90 u: Ožujak 14, 2009, 17:28:16 poslijepodne »
oskar je slatkiš :heart:

Hvaaaaaaaaalaaaaaaaa ! Oskar

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #91 u: Ožujak 14, 2009, 17:29:44 poslijepodne »
beata kako je ribica? ;)

Happyworm, Oskar je GENIJALNO!

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #92 u: Ožujak 14, 2009, 17:37:51 poslijepodne »
znas kaj Beata kada persiram onda se ja osjecam mladim u tom je kvaka. :) :)ja mislim da ces ti sama osjetiti kad si presla tu granicu jedan od simptoma je potreba da na bilo koji nacin pa cak i na kredit,karticu ili neznam cega sve ne, pokusas nabaviti mrcinu od 200l.ili barem 150 ustvari bitno je da je vise pa makar i za 10 litara u kojoj ces uzivati pa cak i kada svjetlo negori u njemu.sto dublje ulazis u ovaj svijet sve vise i vise ces uzivati ocekuje te bezbroj peraja ,ja cak nekim bojama neznam niti ime.od silnog zavlacenja ruke u akvarij tijekom ciscenja ,namjestanja panja,kamena,biljke, premjestanja pumpe iz jednog coska u drugi pa kao provjeravanja temperature u sto sam cak i siguran da cu pogoditi...... mislim da ce mi se pojaviti plivace kozice.vjerujem da ce se mnogi forumasi osjetiti prozvanim jer sam siguran da tu ima puno njih sa tim simptomima i koji su sigurni da znaju sto njihova omiljena ribica misli.....Beata nemoj se zamarati tim gdje je ta granica mislim da i ne postoji pocetnik je onaj koji ovakve stranice kao ova gleda negdje sa tribina nije registriran ali ima to u planu jer mu se tu fakat nesto svida i on to mora imati.pozdrav forumasima od bolesnika :)

He, he, gospon Galaxy, nećete se izvući na foru "ja sam mladji ak ti govorim Vi", a ne ne ja sam mladja i gotovo (budući da sam tak odlučila!he he , to su te godine kad nas razgovor o godinama počne nervirati...pih).Dakle to što premjestam pumpicu iz ćoša u ćošak akvarija (ne bas svaki dan, al svako tolko) dobar je znak, prema Vašoj dijagnostici, da sam velikim zaveslajima zaplivala u vode akvaristike...baš se tome veselim. Veći (naaaajveći )akvarij za sada je samo san, jer jedva mi stanemo u stan (eto rime), ali s vremenom ćemo nesto smisliti. Idem proucavat podloge.

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #93 u: Ožujak 14, 2009, 18:03:48 poslijepodne »
Zakaj????? Zakaj ste mi rekli za stranicu OSTALO???? Pročitala sam s užitkom SVE Vedranove kolumne od 2004....nista ne radila cijeo popodne , nego samo buljila u komp. Gdje je taj Vedran? Ne sjećam se tog imena s foruma (što ne znaci da mi se nije javljao savjetima, nego da nisam sve zapamtila).Vedran je genije. Vedraneeeeeeeee, jaaaaviiii seeee. (Bit će da sam šiznula od akvaristike. Idem se malo polit haldnom vodom po glavi....)

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #94 u: Ožujak 14, 2009, 18:06:08 poslijepodne »
sorry nisam ti nista napisao za pozadinu..odi na pocetnu stranicu klikni na rubriku ostalo i sve ce ti biti jasno...uzivaj
Nisam nasla ono sto sam mislila da cu naci, neki članak o podlogama.Ali sam zato SVE procitala... Nema mi spasa!

Offline acies

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: zg
  • zagreb
« Odgovori #95 u: Ožujak 14, 2009, 18:08:01 poslijepodne »
Zakaj????? Zakaj ste mi rekli za stranicu OSTALO???? Pročitala sam s užitkom SVE Vedranove kolumne od 2004....nista ne radila cijeo popodne , nego samo buljila u komp. Gdje je taj Vedran? Ne sjećam se tog imena s foruma (što ne znaci da mi se nije javljao savjetima, nego da nisam sve zapamtila).Vedran je genije. Vedraneeeeeeeee, jaaaaviiii seeee. (Bit će da sam šiznula od akvaristike. Idem se malo polit haldnom vodom po glavi....)

da...znam kako ti je :D "proklet" dan kad sam se ulogirala na ovaj forum :a010a: :a02m6:
« Zadnja izmjena: Ožujak 14, 2009, 18:23:10 poslijepodne od acies »

Offline babyboom

• Moderator
  • Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #96 u: Ožujak 14, 2009, 18:21:42 poslijepodne »
Oskar je krasni mali kometić i bit će prelijep kad naraste  ---- želimo mu svi moji divovi i bebe da ih prestigne, ljepotom i veličinom! :D
A glede zaraze - nemojmo o tome - ja već definitivno imam plivaće kožice, ali sam već naučila da ih, ko mačka pandže, uvučem da ih ne vide nepoželjni!  :P :P :P

Offline galaxy

• Punopravni član
  • **
  • moj akvarij
« Odgovori #97 u: Ožujak 14, 2009, 19:15:08 poslijepodne »
znaci pocetna stranica pod rubrikom ostalo ,naslov izrada umjetne stijene....to ti je to

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #98 u: Ožujak 14, 2009, 19:32:15 poslijepodne »
znaci pocetna stranica pod rubrikom ostalo ,naslov izrada umjetne stijene....to ti je to
Da, to sam vidjela...no ja sam miljama daleko od takve spretnosti i "uradi sam" umješnosti.