Pisalo se o tome več i ranije i eto i mojih recepata.

Čistim biljojedima svidjela se ova:
Kuhana i ocijsđena-blitva,mrkva,grašak,te brašno,spirulina i klorela sve sasjeckano i sušeno na radijatoru. Demasoni ju klopaju ko ludi, zdravi su i čili. Labidocromisi je baš i ne preferiraju.
Drugi racept je malo jači:
Sve isto ko u prvom + oslić, mix larva( vodenbuhe, blod vorms, tubifex, gamarus),, ali im se nije jako svidjela te kad sam sve posipao algama u prahu, SVE ribe klopaju ko lude. Mesno pojačanje je sami 10% pa se nadam da demasoni neče imati ništa protiv.
Praviti hranu bio je čisti užitak, dobijem kvalitetnu hranu,ribe ju vole a za manje para dobijem puuuno više. Za 10-15 kn 300 ml hrane za razliku od one iz dučana koja stoji 40-60kn za 250 ml.
Ima li ko još kakav recept bilo bi mi drago da oformimo home maide kuharicu pa ako ima zainteresiranih bacimo se u proizvodnju za potrebe forumaša. Domače je domače
Ne rade to veliki proizvođači za badava-zašto moramo biti robovi gotove hrane kad si možemo pomoči i sami.
Na ovo me nagnalo mojih 50tak rima koje popapaju teglu klope za manje od mjesec dana a nisam baš tako bogat a imam nešto i iskudtva.