Srpanj 26, 2025, 08:33:11 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Domača kuhinja za malavce  (Posjeta: 1006 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dare

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • 091/5892288
Domača kuhinja za malavce
« u: Veljača 12, 2009, 23:43:37 poslijepodne »
Pisalo se o tome več i ranije i eto i mojih recepata. :d015:

Čistim biljojedima svidjela se ova:
  Kuhana i ocijsđena-blitva,mrkva,grašak,te brašno,spirulina i klorela sve sasjeckano i sušeno na radijatoru. Demasoni ju klopaju ko ludi, zdravi su i čili. Labidocromisi je baš i ne preferiraju.

Drugi racept je malo jači:
  Sve isto ko u prvom + oslić, mix larva( vodenbuhe, blod vorms, tubifex, gamarus),, ali im se nije jako svidjela te kad sam sve posipao algama u prahu, SVE ribe klopaju ko lude.          Mesno pojačanje je sami 10% pa se nadam da demasoni neče imati ništa protiv.

Praviti hranu bio je čisti užitak, dobijem kvalitetnu hranu,ribe ju vole a za manje para dobijem puuuno više. Za 10-15 kn 300 ml hrane za razliku od one iz dučana koja stoji 40-60kn za 250 ml.

Ima li ko još kakav recept bilo bi mi drago da oformimo home maide kuharicu pa ako ima zainteresiranih bacimo se u proizvodnju za potrebe forumaša. Domače je domače :up:
Ne rade to veliki proizvođači za badava-zašto moramo biti robovi gotove hrane kad si možemo pomoči i sami.

Na ovo me nagnalo mojih 50tak rima koje popapaju teglu klope za manje od mjesec dana a nisam baš tako bogat a imam nešto i iskudtva.

Offline vedranVŽ

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • 0 bodova
Odg: Domača kuhinja za malavce
« Odgovori #1 u: Veljača 13, 2009, 05:28:25 prijepodne »
Varaždin...

Offline dare

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • 091/5892288
Odg: Domača kuhinja za malavce
« Odgovori #2 u: Veljača 14, 2009, 13:28:14 poslijepodne »
Ma recept mu je ko iz esplanade!!   Ima li još koji kuhar da se isprsi svojim uratkom??