Srpanj 19, 2025, 19:05:51 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Moja beštija  (Posjeta: 7478 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Infernal

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Moja beštija
« Odgovori #50 u: Veljača 15, 2007, 22:22:00 poslijepodne »

meni je mama rekla da ce me izbaciti iz kuce ako mi pobjegne pauk,i nije se usudjivala prici terariju a sad dolazi redovno svaki dan da pogleda paukice i kaze "j*bo mater sto je narastao"

i zabranila mi je da nabavim nove(kad sam imao jednog) a ja za bozic trazio jednog a ostala dva mi je kum kao poklonio a zapravo sam ih sam kupio. i sad kum kad dodje hvali se pred starom,"kako sam ti dobre paukove kupio"

Edited by: Infernal
Osijek.....

Offline babydoll2

• Punopravni član
Moja beštija
« Odgovori #51 u: Veljača 15, 2007, 23:01:00 poslijepodne »
male tajne velikih majstora manipulacije
kod mene su pale cak i suze jer mi je mama toliko bila iznervirana na samu pomisao na gustera da je pocela plakat od muke,onda sam rekla ok..odustajem od iguane znam kako joj je to je isto ko da meni stavis skakvca pred oci,pa ziher bi odletjela u drugu orbitu medjutim ja dolazim kuci kad ono kutija obljepljena cijelom tvornicom selotejpa na sredini moje sobe.....al mi se osmjeh prosirio... jao!!!!

of all the things I\'ve ever lost I miss my mind the most

Offline Johny

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Valpovo
    • http://www.akvarij.net
Moja beštija
« Odgovori #52 u: Veljača 16, 2007, 11:32:00 prijepodne »

A moja mama, opet voli moju beštiju od početka, otkad je došla u kuću... I ona vodi brigu jesam ju nahranio, jesam joj dao vode, jesam polio terarij i to...

A što se iguane tiče, ja bih ju uzeo da imam prostora doma, ali pošto nemam, bolje nek ide u prave ruke, nego da se kod mene muči u nedovoljnom prostoru...

Ako ti je stalo, probaj ju nagovorit, ali ako baš ne da vjerojatno če se već netko nač...

Offline Bloodspiller

• Novi član
  • *
Moja beštija
« Odgovori #53 u: Veljača 16, 2007, 18:52:00 poslijepodne »
Niš od toga... Za par godina morat ću an brod.. Neće se iamti tko brinuti za nju.. Ne isplati mi se graditi terarij.. Evo danas samo joj kupio nešto za čišćenje paraztita i oprao ju. To moram ponavljati 5 dana. Nek se netko javi ako želi iguanu!

Offline ivan-vk-

• Novi član
  • *
Odg: Moja beštija
« Odgovori #54 u: Siječanj 09, 2009, 21:26:02 poslijepodne »
ej kolega ovako....ja sam lud za iguanom i mislio sam si kupit al bas nemam novaca.....molim te kao boga da mi ju pokloniš......mozes me kontaktirat na ovaj broj 098-929-0970   032-215-555.... unaprijed ti zahvaljujem

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Varaždin
« Odgovori #55 u: Siječanj 09, 2009, 21:34:17 poslijepodne »
ej kolega ovako....ja sam lud za iguanom i mislio sam si kupit al bas nemam novaca.....molim te kao boga da mi ju pokloniš......mozes me kontaktirat na ovaj broj 098-929-0970   032-215-555.... unaprijed ti zahvaljujem

ivan-vk- Ovo je staro dvije godine dgledaj malo datume. Usput dobro došel

Offline dedinski

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #56 u: Siječanj 09, 2009, 23:05:32 poslijepodne »
Koja je ovo drama bila s ovom iguanom...ja se stvarno nadam da je poklonio nekome tko se kvalitetno brinuo o njoj...Ivane,sretno s pronalaskom tvoje nove iguane :star:...

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #57 u: Siječanj 10, 2009, 11:33:25 prijepodne »
ej kolega ovako....ja sam lud za iguanom i mislio sam si kupit al bas nemam novaca

Ovo što ću napisati može zvučati okrutno, ali: Ako nemaš dovoljno novaca da kupiš iguanu nemoj o njoj ni razmišljati - inicijalni trošak nabavke guštera ne predstavlja niti deseti dio ukupnih izdataka (tu su još i veliki terarij, grijači, specijalna rasvjeta, računi od Elektre, hrana, vitamini i minerali, računi veterinara, itd...). Iguane su veliki i vrlo zahtjevni gušteri koje definitivno ne bi trebali držati ljudi koji se za njih iz bilo kojeg razloga ne mogu adekvatno brinuti.

Ivane, razmisli o nekim low-tech gušterima (možda leopard gekoni ili sl.) pa kad stekneš iskustvo i vidiš što na financijskom planu znači brinuti se o njima, odluči je li iguana za tebe ili nije.

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #58 u: Siječanj 10, 2009, 11:50:19 prijepodne »

Ivane, ova tema je stara dvije godine, kao i njegov zadnji post na forumu!
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti