A vidim da si filter lijepo namontirao... Tko zna, zna...
Ostavljam samo pohvale jer one provokacije me nisu dotakle, moš mislit
šta je ono u desnom kutu???? periska???
stoji ovaj kamen na desnoj strani na staklu ili se to meni samo čini???ako ga potkopaju ovi bageristi, moglo bi bit problema...
inače, sve ljepše i ljepše!
jedino mi se podloga ne sviđa, i to od početka! prekrupna je, i pretamna! mislim da bi se sitniji bijeli, ili sivi pijesak puno bolje uklopio... 
p.s. to je da ne kažeš da samo hvalimo aq!
pozz!
Periska da je živa, bila bi u moru i zakonom zaštičena. Ovako kao poklon i skroviše dobro dođe, a mislim da ću je negdje položiti i ukopati u pijesak pa neka tvori nekakvo dobrodošlo skrovište. Nije više okomita jer je zatvarala špilju tretocephalusa.
Kamen desno se ne naslanja direktno na staklo već je između komad zelenoga crijeva za vodu.
Podloga je granulacije od 1-4 mm sa brdom malenih školjkica za podizanje pH.
Meni je ovo kao divovska skoljka
. tretocephalus ce izaci van samo da se malo privikne. moj se skrivao 2 tjedna prije nego je skupio hrabrosti
Tretocephalusa sam slikao jutros, stavljam slike kad dođem doma
Već vidim u kakvu se ovo ljepoticu od Tanganyke pretvara euforija se daleko osjeti nadam se da će stanovnici živjeti u harmoniji i skladu i nagraditi vlasnika kak spada. 
Topla riječ pohvale i podrška dragog ciklidaša uvijek je motiv za boljim i boljim akvarijima, HVALA
Vrijeme ljudi i strpljenje su naši jedini saveznici.Nemože riba biti toliko skrivena koliko mi možemo provesti ispred akvarija.Kako su primili hranu ?, vidio si čime sam ih ja hranio.Daj poslikaj kojega
Sve ribe su se adaptirale samo se compressicepsi još malo srame ali bit će to kroz par dana prva liga.
Od hrane trpaju se sa Tetra Granu Meat, SAK Energy 55 i hranom za koju se ne mogu sjetiti imena...
periska???
je to mogućeakvarij je lijep al...periska??
O periski sam gore sve napisao
Kaj fali periski, možda bi bolje izgledala u vodoravnom položaju, meni je ta školjka odlićna i jako dobro skrovište za male ribice.Inače akvarij je za 5
Eto, još jednom hvala za perisku, a i gore sam napisao gdje će naći svoje mjesto, thnx