Ma nema problema kolega jurgen88... nemaš na čemu zahvaljivati... ako znam i mogu ja ču pomoči... jest da je voda sačuvana... filter ne čiščen... to je super šta si učinio... bakterijice su ostale u filter materijalu... ja moj tad nisam čistila 4 mjeseca... voda isto sačuvana... dobro šta si hrane malo ubacio... no a da počekaš bar nekih 7 dana... jer si svu podlogu maknuo.. mada mislim da nebi trebalo bit problema.. ali čuj to nitko ne može garantirati... dodaj malo cycle nutrafin... neče škoditi sigurno...
ja sam eto mjenjala filter.. stavljala vanjski fluval.. i bilo bi dobro da sam stari ostavila preljevni bar jedno 2-3 tjedna da paralelno radi.. no nisam mogla jer tamo di je bio preljevni di se poklopac izrezao su došle cijevi od fluvala, pa crijevo od UV lampe, pa od kisika za svaki slučaj, pa od evo uzela ferplast CO2 i nisam mogla okačit preljevni da paralelno radi.. neg makla ča.. i molila boga da sve bude ok... jedino šta sam iz one spužve stare iscjedila u novu od fluvala i dodala malo poz bakterija i pomoz bog... i eto za sad sve ok... nisam mogla drugačije...Edited by: duda