0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ali jos moram napomenut da i dalje zelim saznat svasta o ciklidima! Zato pisite, pisite, pisite.....Ciklidi ce doc u moj stan pa makar ja morala skakat na trepavicama! Ajme majko, ti se bolje udaj za nekog akvaristu inace nista od dugovjecnog braka. Vis ovo je zapravo dobra ideja mozda bi ja trebao traziti kandidatkinju bas ovdje na forumu, neka druga bime mogla doc glave a ovako mozemo skupa kupovati velike Litraze na stetu zajednickog kucnog budzeta )
Citat: reea Ali jos moram napomenut da i dalje zelim saznat svasta o ciklidima! Zato pisite, pisite, pisite.....Ciklidi ce doc u moj stan pa makar ja morala skakat na trepavicama! Ajme majko, ti se bolje udaj za nekog akvaristu inace nista od dugovjecnog braka. Vis ovo je zapravo dobra ideja mozda bi ja trebao traziti kandidatkinju bas ovdje na forumu, neka druga bime mogla doc glave a ovako mozemo skupa kupovati velike Litraze na stetu zajednickog kucnog budzeta ) il imat srece pa naletit na nekoga kao sto je moj novi decko! Inace akvarij o kojem sam na pocetku pricala zavrsio je u njegovoj sobi!
il imat srece pa naletit na nekoga kao sto je moj novi decko!