Za dobrim konjem uvek se diže prašina.
Več sam u početnom pisanju naglasio,da to nije reklama,nego je samo moj uvid,kako ja vidim Juwel akvarije,naravno,u nastavku,malo tamo malo onamo ode sve to na put bez povratka.
Dobio sam na PM stvarno neka zanimljiva pitanja,pa kad sam vidio,da bih odgovori i neke mogli zanimati ,eto napisao sam taj post,da vlasnike Juwel akvarija opozorim na neke tajne tih akvarija i naravno na neke solucije i rešenja,koji su se meni ukazali i naravno greške,koje su se mi desile,pa sam smatrao,da i to napišem,kako bih slične kvarove poštedio i ostale akvariste.
No čitajuči postove,moram još da nekim odgovorim:
Šipka za izvlačenje filter medija slična je otvaraču za buteljke,no kod novijih toga više nema,jer su sad filter mediji u nekim belim kučištima ,koji se lako izvade.
A Crazy-a 3 /vala pravilno napisao/ kod nas je garancija još uvek samo godinu dana..
Iako mi se desilo par nepogoda ili nezgoda,moje je lično mišljenje,da su Juwel akvariji kvalitetno izradjeni i kao takvi vredni svoje cene.
A sve ostalo,što se postovalo,po mom mišljenju,jeste veliki dar demokratije :sloboda govora i pisanja,i drago mi je opet,da je i ta tema našla tako poklonike ko one sa druge strane.Svugdje je tako pa mora biti i tu na forumu isti slučaj.
Ali i takvo nešto,po mom uvidu,daje forumu neku specifičku notu,što ga ujedno i napravi privlačnim i zanimljivim.
Da to su sve Juwel akvariji...provereni i dobri
Edited by: Bojko