Ma ja već imam akvarij 54 ili 60 l. Nisam sigurna to je onaj Record 60. Pa bih ga sad počela sređivat, malo mi to sporo ide zbog financija. Ali znači supstrat nije neophodan, isto kao i pumpica za zrak. Budem vidjela, kad stavim filter i vodu da li pumpica mreška vodu, pa se javim za daljnje upute i prijedloge.
Sad me još zanimaju te biljčice s kojima početi i koliko?. Nebih htjela imati šumu, a pozadina je neka biljna, pa mi možda neće ni trebati mnogo.
E da i koliko mm šljunak, mislim ja se ne razumijem uopće, tj. koja je razlika u sitnijem i krupnijem šljunku (osim u mm)?
Što se tiče ribica ja sam i mislila staviti samo guppy-je. Pa ću kasnije vidjeti.
E da pitanje, da li ja vodu moram prokuhat prije nego stavim u akvarij? Dobila sam tam neku tekućinu za vodu skupa sa akvarijem. To vjerujem usipam odmah, pa pustim da ciklira u složenom akvariju 10- tak dana.
Još mi nitko nije odgovorio šta mislite o Pet shopu Tukano u Sesvetama, on mi je nekak najbliži, tj. na ruku. A onaj u Heinzlovoj?
E da i na kraju Hvala svima što ste ljubazni i puni savjeta, nadam se da ću kad postanem iskusnija i ja moći nekom pomoći.