Lipanj 19, 2025, 21:31:28 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Centralna Amerika (Part 1)  (Posjeta: 4850 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Max....sz

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Ex. Roštiljator
    • Max Juhasz - Photography
Centralna Amerika (Part 1)
« Odgovori #25 u: Kolovoz 09, 2006, 22:37:00 poslijepodne »
Umem da kažem samo jedno ... DANAS SAM SHVATIO DA JE PROCURIO FUKING CAYMAN ... ... moram ga rasformirati, Juru prebacit na ljetovanje kod suseda a ja za dva dana na more. Kad se vratim, preljepit FUKAYMAN i opet nanovo posložiti ... zaciklirati ... pas mater ... .

Umoran sam više od ovih Caymana . Toliko.
Edited by: Max....sz
Ženski pokret je prava stvar, naročito ako je ritmičan.

Offline Rossonero

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • Malawi & Tanganyika
    • Hrvoje Jukica Photography
« Odgovori #26 u: Kolovoz 09, 2006, 22:46:00 poslijepodne »
U bokca ti...  
Hrvoje - Split

Offline kosuta

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #27 u: Kolovoz 09, 2006, 23:10:00 poslijepodne »

procurio, misliš..........voda izlazi?????

šteta predobrog setupa, ali napravit češ ga opet, ako te to imalo tješi. a ja mislio da je cajman ok aq.

Offline SandmanRI

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #28 u: Kolovoz 09, 2006, 23:52:00 poslijepodne »
eto brige caymanašima...
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #29 u: Kolovoz 10, 2006, 09:00:00 prijepodne »
To se dogodi kod nestručnog rukovanja u kadi   ALI NE OVAJ PUT. Fora kod mog Caymana 110 je da ga u 3 godine nisam maknuo s postolja i sve je u najboljem redu. Sada, gdje u Maxovom slučaju ne valja računica, who knows. Trebalo bi istjerati pravdu na vidjelo ali je produkt sazrio i potrošio jamstvo koje ionako možda ne pokriva ovo  Žao mi je ove divote, a Max, pusti sve u qrac i odi na banjanje jer ljeto prestaje biti ljeto ubrzo. Lijepo se odmori i okupaj za nas na suhom  

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Ex. Roštiljator
« Odgovori #30 u: Kolovoz 11, 2006, 00:14:00 prijepodne »
Kao da sam ćutio nekaj pa sam ovu temu nazvao kako sam nazvao, a u zagradi (Part 1) ... dakle, neminovno će da bude i (Part 2) ... al' nek ne ide na (Part 3) jer onda bi načisto popi*del .

Dakle, danas trč u dućan (prvi koji mi je bio najbliži) i kupih 20 litrica za spas Jure + Borac+ jedan Kuli iz Male Azije s obzirom da uvijek kada idem 2 tjedna na more par riba mi je "tradicionalno" u samo jednom akvariju, zbog hranjenja iz ruku suseda pa da se ne zbunjuju previše a i ekipa iz Gupidarija ne bi preživela 2 tjedna bez održavanja tog malca.

Došo doma s posla,žena speklasrdelica vagon, pa prilog, pa kolači... ko za orku kita, ma šta ih jeo ... otvorio usta, uzo šaku-dvije srdela, stresao međ očnjake i zna se ... Cayo "pod nož" ... je*eš prilog, je*eš kolače

Rasturil sam ga ko beba zvečku ... u pol sata, sve. Čak sam mu i sve lajsne poskidao i sada ću na miru lamentirati dok me budu oplakivali morski valovi, oće li bit za koji cm viši, oće li dno biti malo deblje ... oću li ja jednog dana biti direktor ...

Dakle, pronašao sam mjesto gdje je piškao i utvrdih da je u prednjem lijevom kutu u nekoj dužini od cca 1 cm nedostajalo silikona tj. bio je toliko tanak da me to začudilo kako se to uopće moglo dogoditi jednoj tvornici a još više me začudilo kak ja to nis videl prije godinu dana. Naravoučenje: "nije zlato sve što sija" ... Cayman u moju hižu više ne.

Sad je sve ok, Jura, Borac i Kuli su u 20 lit. sa dvostrukom filtracijom, naravno voda iz starog prebačena kao i filter materijal,a ekipa će semorat strpiti dok se ne vratim s mora,no nebi trebalo biti nekih problema. Znam da ako neko i "pogine", Jura ne bu bio gladan .

I još jedno naravoučenje; "karantena mora uvijek biti pri ruci jer ... nikad se ne zna".

Što se tiče prvobitnog setupa, bit će ga, bit ... panjevi & kamenje su tu, sve je ostalo rutina ... Ameri ima da plivaju i točka, i kako ono se kaže u narodu; SNAGA CIKLIDA !

Ajte sad u zdravlje!
Edited by: Max....sz

Offline vuky

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Kolovoz 11, 2006, 00:50:00 prijepodne »
Steta, steta. Izgledalo je preidealno.

Kad se sjetim sta je jedan moj juwel akvarij prezivio u svojih sedam
godina. Izmedu ostalog, dvije selidbe i to bez praznjena akvarija do
kraja. Negdje 1/5 vode je ostalo i podloga sa biljem da ne diram
postavu. Da kucnem u drvo.

Igrajte za nju, nasu voljenu,
Nek\' jace kuca to
Srce vatreno.

Offline E&D

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
  • Davor Žerjav
    • http://www.fotodavor.com
« Odgovori #32 u: Kolovoz 11, 2006, 15:19:00 poslijepodne »

Max, kupil si karantenu Moby Dick, akvarij koji je izazvao potoke suza u Bopacaka kad ga je prvi put ugledao (od smijeha, naravno). Samo da ti velimo da s tim akvarijom imamo dobra iskustva - sve u njemu šljaka već godinu dana. A inače, zapremina mu je između 16 i 17 litara - množio ja na prste svojedobno. No, za karantenu OK, možda malo preskupo.

Part 2 da bude uspješan!

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Ex. Roštiljator
« Odgovori #33 u: Kolovoz 11, 2006, 19:09:00 poslijepodne »
Citat: Elena & Davor

Max, kupil si karantenu Moby Dick, akvarij koji je izazvao potoke suza u Bopacaka kad ga je prvi put ugledao (od smijeha, naravno). Samo da ti velimo da s tim akvarijom imamo dobra iskustva - sve u njemu šljaka već godinu dana. A inače, zapremina mu je između 16 i 17 litara - množio ja na prste svojedobno. No, za karantenu OK, možda malo preskupo.

Part 2 da bude uspješan!

O i ja sam se nasmijao kad sam vidio tu baricu al' kako rekoh, prvi dućan i vadim pare .... bijah u duševnom rastrojstvu i nije mi se upalila ona židovska lampica kaj gori u svakom poštenom 'rvatu .Za karantenu i hitnu pomoć just fine .

Offline Lord Anduril

• Punopravni član
« Odgovori #34 u: Kolovoz 13, 2006, 11:28:00 prijepodne »
Setup je bio predobar, samo navijam za to da se ponovi-(i to je to...)

-steta zbog puknuca , samo je usporio neosporiv napredak
Zagreb/Gornja Dubava