Zapravo za mene to jest odavno buduci da sam od tada neke stvari naucio, prihvatio i primjenio. Ni u jednom trenutku nisam naznacio da sam sve naucio,a ovo za apsolviranje se odnosilo na broj Cory-a i izbor ostalih vrsta u akvariju (o cemu je i bila rijec u starim postovima)...Kakva bi Vama bila razlika (vezano uz ovaj problem) da je to bilo i prije 5 godina!?Bolje uciti brzo nego usporeno u svakom slucaju...
Dakle buduci da iskljucujete kemiju ''(osobno, ne preporuèam)'',a generalka nema smisla posto sam puzeve prihvatio i jedini cilj mi je drzati ih u tolerantnom broju (nisu oni iskljucivo stetocine).
Botiu sam kupio upravo radi toga. Dakle na tragu sam dobrog rjesenja koje i Vi preporucate. Jedina je pogreska sto sam kupio jednu,a da sam kupio tri kako Vi kazete netko bi napisao da sam prenapucio akvarij (Tada bi imao 100cm riba na 54l akvarija).
Zahvaljujem na savijetima i pomoci, vec ste mi vise puta pomogli u mojim problemima...ipak osijecam da ste iz nekog razloga nabruseni na mene i kao da sam vas necim uvrijedio. Zato se ispricavam u koliko jesam, iako nisam svijestan kada ni kako.
Cudi me da ste zaboravili kako je biti pocetnik, to obicno nije odlika znalaca.
s postovanjem, Jazzy
Edited by: Jazzy