Srpanj 10, 2025, 05:52:32 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Botia  (Posjeta: 3036 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Jazzy

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Botia
« Odgovori #25 u: Travanj 30, 2006, 00:48:00 prijepodne »

Zapravo za mene to jest odavno buduci da sam od tada neke stvari naucio, prihvatio i primjenio. Ni u jednom trenutku nisam naznacio da sam sve naucio,a ovo za apsolviranje se odnosilo na broj Cory-a i izbor ostalih vrsta u akvariju (o cemu je i bila rijec u starim postovima)...Kakva bi Vama bila razlika (vezano uz ovaj problem) da je to bilo i prije 5 godina!?Bolje uciti brzo nego usporeno u svakom slucaju...
Dakle buduci da iskljucujete kemiju ''(osobno, ne preporuèam)'',a generalka nema smisla posto sam puzeve prihvatio i jedini cilj mi je drzati ih u tolerantnom broju (nisu oni iskljucivo stetocine).
Botiu sam kupio upravo radi toga. Dakle na tragu sam dobrog rjesenja koje i Vi preporucate. Jedina je pogreska sto sam kupio jednu,a da sam kupio tri kako Vi kazete netko bi napisao da sam prenapucio akvarij (Tada bi imao 100cm riba na 54l akvarija).
Zahvaljujem na savijetima i pomoci, vec ste mi vise puta pomogli u mojim problemima...ipak osijecam da ste iz nekog razloga nabruseni na mene i kao da sam vas necim uvrijedio. Zato se ispricavam u koliko jesam, iako nisam svijestan kada ni kako.
Cudi me da ste zaboravili kako je biti pocetnik, to obicno nije odlika znalaca.

s postovanjem, Jazzy

Edited by: Jazzy
...something fishy’s going on...

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Ex. Roštiljator
    • Max Juhasz - Photography
Botia
« Odgovori #26 u: Travanj 30, 2006, 01:45:00 prijepodne »
Citat: Jazzy
osijecam da ste iz nekog razloga nabruseni na mene i kao da sam vas necim uvrijedio

Bože sačuvaj!

Ne kužim zakaj se sve prima tak osobno, pa nisam ti ja predložio više Botija zbog toga što si lijep, pametan i ne znam kaj već, nego zbog te jedne koja je po prirodi društvena ribica i voli imati u blizini još nekoga od svoje vrste.

To što si moj post shvatio osobno, a naročito onaj dodatak sa par linkova na tvoja pitanja koja su služila kao mali podsjetnik na temu, sory rista, al' to ti baš nije potrebno, jernisi upitanju ti ... u pitanju je tvoja riba .

Bolje uciti brzo nego usporeno u svakom slucaju ...

U nekim slučajevima vrijedi, no akvaristika nije samo teorija koja se može nabiflati za mjesec dana, akvaristika je i debela praksa tako da ti ova teza sinko (kad mi već toliko persiraš ) ne "pije vodu".

Eh da, i formula tipa 1 cm ribe na 1 lit. vodu služi samo početnicima kao orijentir no u praksi se znalo pokazati da ni to nije nešto čemu treba slijepo robovati. Uvjet cijele priče je upoznati svoj akvarij, promatrati ga a ribe ne kupovati zato jer su eto lijepe nego prvenstveno da se u tvom akvariju osjećaju ugodno a onda nakon toga dolazi ljepota.Tada za nagradu buš svašta videl a ne da moraš po forumu tražiti svoju Botiju u akvariju .

Ženski pokret je prava stvar, naročito ako je ritmičan.

Offline _neno_

• Punopravni član
    • http://www.akvarij.net
Botia
« Odgovori #27 u: Travanj 30, 2006, 10:46:00 prijepodne »
No dečki ok,nego jesam li napisao da je u akvariju?
nenoSisak

Offline Jazzy

• Punopravni član
Botia
« Odgovori #28 u: Travanj 30, 2006, 12:26:00 poslijepodne »

Ok Max...sz,
Napisao sam sve vec vise puta ali da ponovimo gradivo (Vi ocito volite ponavljati). Botiu sam kupio radi puzeva ,a ne radi ljepote. Napisao sam i podebljao da sam naucio nesto!!! Vi tvrdite da sam nabiflao akvaristiku za mjesec dana.Ocito je da imate problema sa zakljucivanjem i ne citate pazljivo...
Shvatio sam da su Vase rijeci upucene meni (osobno) jer ste meni i odgovarali na postove ,a ne mojoj ribi (ona je i onako bila nestala).
Zasto Vas smeta sto trazim ribu i odgovore na forumu? Forum za to i sluzi. Svi znamo da pocetnici pitaju razne stvari (katkad i gluposti), ono sto nisam ocekivao je ismijavanje od Vas tzv znalca.
Ovo vezano uz ''sinko'', ''rista'',... me cudi , pa Vi neznate koliko imam godina...ne moraju svi pocetnici biti mladi - opet problem sa zakljucivanjem ili nedostatak kulture).  
Ovim postom zavrsavam sa prepucavanjima jer nemaju smisla...ispricavam se jos jednom ako sam Vas uvrijedio i zelim Vam sve naj bolje (nedajte se izivcirati)

S postovanjem,Jazzy

Offline Jazzy

• Punopravni član
Botia
« Odgovori #29 u: Travanj 30, 2006, 12:27:00 poslijepodne »
Neno svaka cast... na svu srecu bio si u pravu.

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Ex. Roštiljator
Botia
« Odgovori #30 u: Travanj 30, 2006, 13:05:00 poslijepodne »
Sreća pa je ovako tmurno i kišvito pate bum malko tratil vrijeme citirajući te .

Ok Max...sz,
Napisao sam sve vec vise puta ali da ponovimo gradivo (Vi ocito volite ponavljati). Botiu sam kupio radi puzeva ,a ne radi ljepote.

Dobro, da ponovimo, Botiu si kupio radi puževa a ne radi ljepote, OK, onda kupi 3 Botie radi puževa a ne radi ljepote, kaj je to svahili da još nisi shvatio da su Botie društvene ribice i da je nećeš morati tražiti po akvariju ukoliko nabaviš više jedinki.

Napisao sam i podebljao da sam naucio nesto!!! Vi tvrdite da sam nabiflao akvaristiku za mjesec dana.Ocito je da imate problema sa zakljucivanjem i ne citate pazljivo...
Shvatio sam da su Vase rijeci upucene meni (osobno) jer ste meni i odgovarali na postove ,a ne mojoj ribi (ona je i onako bila nestala).

O ne, ja ne tvrdim, ti se samo tako ponašaš ne prihvaćajući dobronamjerne savjete kada ih već tražiš.

Zasto Vas smeta sto trazim ribu i odgovore na forumu? Forum za to i sluzi. Svi znamo da pocetnici pitaju razne stvari (katkad i gluposti), ono sto nisam ocekivao je ismijavanje od Vas tzv znalca.

Otkud ti to i još k tome me optužuješ kako krivo zaključujem a ovdje mogu pročitati kako prštiš od nakupljenog egoizma sve u dilj donoseći zaključke na osnovu toga. Htjedoh pomoći, dobim ovo ... e je*ote rista nije lepo, nije

Ovo vezano uz ''sinko'', ''rista'',... me cudi , pa Vi neznate koliko imam godina...ne moraju svi pocetnici biti mladi - opet problem sa zakljucivanjem ili nedostatak kulture).

S postovanjem,Jazzy

Niti je problem sa zaključivanjem, niti je nedostatak kulture, nego jednostavno činjenica da je ovaj forum ležernog i neformalnog karaktera gdje se mahom većina ljudi i osobno poznaje, družite razmjenjuje iskustva. Dakle, kurtoazna korespodencija ovdje baš nije uobičajena tako da prilagodba tome označava stupanj inteligencije pojedine osobe ili ste vi gospodine Jazzyjoš uvijek "neprilagođeni"

Dakle rista, nemojmo više, ti si pobjednik, OK?

Offline Jazzy

• Punopravni član
Botia
« Odgovori #31 u: Travanj 30, 2006, 13:18:00 poslijepodne »

Dakle, odlika inteligencije i prilagodjenosti je nekom koga ne poznajete pisati sinko... he he he, interesantno. Sasvim je neinteligentno osloviti nekog sa Vi ali zato napisati sinko ili rista...!
u tom slucaju dopustam da ste pobijedili te da sam ja potpuno neprilagodjen.

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Ex. Roštiljator
Botia
« Odgovori #32 u: Travanj 30, 2006, 13:30:00 poslijepodne »
Ovim postom zavrsavam sa prepucavanjima jer nemaju smisla...

Ma što mi reče

Gle, možemo ovako do prekosutra no nema smisla uzimati vrijeme moderatorima kao i mjesto na serveru našim "two man show",a i nekako postah preozbiljan te si narušavam image koji me prati,stoga ti predlažem da biraš "oružje"kako to priličidobrim akvaristima ; ćevapi ili pivo pa tko više smaže ... samo mi nemoj reći da je to ispod tvog nivoa ili da ti dobar odgoj tone dozvoljava ... buš me razočaral kao i publiku koja ovo pomnoprati .

Ajd sad, nek te voda nosi .

Offline Jazzy

• Punopravni član
Botia
« Odgovori #33 u: Travanj 30, 2006, 13:39:00 poslijepodne »
kad god ti pase nadjemo se na pivi i cevapima...ako smo se porjeckali ne znaci da mi nisi drag.

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Ex. Roštiljator
Botia
« Odgovori #34 u: Travanj 30, 2006, 13:45:00 poslijepodne »
...ako smo se porjeckali ne znaci da mi nisi drag.

Vid ga, sad mi se još i upucava ...eto, publiko moja draga, ovo je samo pokazna vježba mene i Jazzya kako pravi akvaristi rješavaju probleme verbalne prirode na forumu ... učite i pamtite .

Dakle, dragi moj Jazzy, vježbaj, puno vježbaj jer blizu je skorašna roštiljada negdje već

Offline Jazzy

• Punopravni član
Botia
« Odgovori #35 u: Travanj 30, 2006, 13:53:00 poslijepodne »
onda sto reci nego vidimo se.