Kolovoz 28, 2025, 14:29:49 poslijepodneNajnoviji Član: Mandich

Autor Tema: Pitanje za Rijecane  (Posjeta: 1389 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sany

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Pitanje za Rijecane
« u: Ožujak 19, 2006, 13:58:00 poslijepodne »

Bok! Rijecani da vam se i ja malo pridruzim i pitam za savjet.

Htjela bih kupiti Bettu pa me zanima gdje u Rijeci mogu jos potraziti ali da budu ok. a ne da su iz nekog shopa koji je uzasan.

Znam da sutra dolaze u Pet Centar i ic cu pogledat jer moram kupit biljcicu ( i njih sutra dobivaju) i pjesak, ali mozda ih ima jos gdje, neznam sta drze u Matuljima.

Vidjela sam na nekim starim postovima da je bilo primjedbi i na Pet Centar pa stvarno neznam....prije 2 godine sam u Akvariju ili kako se vec zove kod Conta kupila 2 zlatne sa velikim repom i htjela sam mali akvarij jer nemam mjesta i uzela plasticni od 6lit. rekla mi zena da mi 2 idu komotno i uvalila mi plasticno bilje i bojani pjesak.

Nije mi rekla da mogu stavit i pravu biljcicu i da moram prokuhati pjesak pa nisam ali ribicama su se nakon par dana raspali repovi i uginule a ja sam opet otisla po druge i to se desilo i njima i mislim da mozda nisu ribe ni bile zdrave da nije sve moja greska.

Sad sam slucajno naletila na vas forum i skupila hrabrosti da probam ponovno z ato planiram ovaj put sve pripremiti pa nakon 2-3 dana otic po ribicu, a nemam vremena setat od jednog do drugog shopa. I da u taj shop nebi isla dobili su crveni karton

Raspisala sam se i nadam se da mi necete zamjerit, ja kad pocnem pisat neznam stat .

Offline Bravo

• Punopravni član
Pitanje za Rijecane
« Odgovori #1 u: Ožujak 19, 2006, 20:38:00 poslijepodne »
Zaš ti nije žao opet stavljati ribe u 6 litara? Probaj nabaviti barem neki akvarij od 30litara.

Offline Zir

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Udruga RiBA
Pitanje za Rijecane
« Odgovori #2 u: Ožujak 19, 2006, 23:40:00 poslijepodne »

Imamo nekoliko shopova i svaki ima svoju manu. Viškovo, Akvarijumi (na rastočinama i hm;), Zamet, Pet Centar, Zooo mania.Moraš ih sve snimit i pokupit impresije. Što se akvarija tiće, mislim da se bilokakva zapremina od 6L ne može nazvat akvarijem. Imam pred nosom karantenu od 20L (i to bi bio minimum minimuma)i stvarno se zgražam pri pomisli na 6L. I naši akvariji su daleko od prirode, ali ovo je fakat nehumano.Obiđi par shopova, zavoli akvaristiku, ušparaj koju kunu i postani akvaristica. Nadam se da ćemo si uskoro izmjenjivat travu (akvarijsku).
Zagreb - Blato

Offline sany

• Novi član
  • *
Pitanje za Rijecane
« Odgovori #3 u: Ožujak 20, 2006, 08:43:00 prijepodne »

Znam to ali nemam mjesta jer mi nece izdrzat polica na regalu ili da ipak probam stavit na hodnik nasuprot ulaznim vratima, hodnik je sirok nekih 1,50met., a i klinci onuda divljaju, nemam verandu pa kad se otvore odmah je udar zraka izvana, sad je u 8 sati vani bila 0C a ostalo nemam gdje.Ako budem preuredjivala kuhinju i ostane mjesta rado cu kupit i veci od 30 litara.

Offline Scorpion 467

• Punopravni član
    • http:// scorpion.byethost7.com
Pitanje za Rijecane
« Odgovori #4 u: Travanj 27, 2006, 18:39:00 poslijepodne »

Imam i ja neka pitanja u vezi terarija i tih ducana, di se u rijeci mogu nabaviti neki manji terariji??? samo da nisu jakoooudaljeni od zabice cont i teh fakf su ok ali ima li jos koji ducan u tom dijelu krugai koji nisu toliko skupi,velicina otprilike 25x25x50 jucer sam bio usput u zoo manii i nije bas nesto ali imaju ono sto bi meni dobro doslo za koju godinu, i jos jedno pitanje di u rijeci u centru ima staklarska radiona???? ako uopce postoji u centru? stara mi je govorila da od fontane mora biti negdje u blizini, vise prema skoljicu, inace sam s krka-Omisalj, jos nesto mislim da ima neka staklarna na krku ali nisam bas siguran negdje prema puntu ili baskoj se nalazi a od omislja do baske je isto sto i od omislja do opatije?! a u rijeci sam svako toliko pa mi je usput da pokupim terarij kada ga ljudi naprave jer ja i staklo uffff to bi se raspalo cim bi vjetar puhnuo kada bi ja napravio

hvala

Offline fish bone

• Punopravni član
  • **
Pitanje za Rijecane
« Odgovori #5 u: Svibanj 08, 2006, 18:43:00 poslijepodne »
Da, Scorpion 467 , imaš staklarsku radnju jednu blizu fontane kad od fonane kreneš prema školjiću, pored onih garaža što su novo napravili ispred škole Vladimir Gortan... I u toj ulici gdje su garaže negdje treći dućan ako ideš od fontane prema školjiću, tamo ti je, i ok su.........

A ako si nadobudan imaš i na Vežici jednu staklarsku radnju odmah kod marketa u centru Donje Vežice (sad se zove Podvežica, hehe).....

Btw ja mislim da se ja i ti znamo, jesmo se mi jednom našli, ti, Boris i ja...... (u kavani RI) (danijel je...)

Peace-Rijeka