bok škvadra,
evo da vam i ja predstavim svoj akvarij.
akvarij: juwel 60
filter i grijač original s akvarijem
rasvjeta: 1*18w i 1*14w
CO2: nutrafinov (kvasac+šečer)
gnojenje: PPS metoda
biljke: rotala,HM, tripartita, cladofora, sesiflora, bacopa, Ceratopteris thalictroides, stargrass.
hard: sljemenski kamen
sve raste jako brzo i daje lijepe boje, nažalost, zbog juwelovog originalnog poklopca nemogu u stražnji dio staviti lampu, al ok, i ovak raste super i biljke su prirodnih boja.
stanovnici: neznam broj al nekoliko muških gupija i isto tolko ženskih, 5-6 platija, 2 amano kozice, 30tak RCS, 1 african dwarf frog, 1 african clawed frog (još je mala, al čim malo poraste ide u drugi akvarij), helene, svrdlasti, rashromi (još ih nisu potamanile)
nažalost slike su katastrofalne jer je slikano mobitelom tak da vam nemogu dočarat nikak kak zgleda u zbilji, al prvom prilikom bum stavil slike s fotića, ja sam osobno jako zadovoljan jer svaka biljka ima svoje mjesto, svaka je zadovoljna uvjetima jer raste i perla....
ovo su slike nakon šišanja, HM i rotala bu se digli u visinu pa bum stavil slike...
Osim predstavljanja akvarija, predstavio bih vam i svog novog kućnog ljubimca- mala gerbilka debilka Donna-
jel netko zna možda, koje bi joj drvo iz PRIRODE mogao dat za glodanje jer cijene u pet shopu su bezobrazne (50-100)kn za 15 cm kore? bio bih jako zahvalan

pozdrav škvadra