Pozdrav svima.
Eto mene opet sa pitanjem

Akvarij se ciklira 11 dan, biljke rastu, puževa sve više i sve su veći, sve ide svojim tokom.
Nakon što sam naručio sve kaj sam misliko sa ebay-a i u očekivanju istog počeo sam razmišljati kaj staviti od živih bića u akvarij.
Napravio sam dolje popis pa ako netko može samo reći otprilike što od toga staviti i eventualno koliko (u zagradu sam stavio koliko sam mislio da je dovoljno) .
I da, molio bih otprilike i informaciju kada da krenem sa stavljanjem živih organizama i kojim redoslijedom.
Ancistrus sp. - Ancistrus - koliko komada ili bolje uzeti donje?
Veličina:13-14 cm, ženke manje, preporučljiva vrijednost vode: Voda: pH 7.0, 26-25 C, srednje tvrda
Ancistrus dolichopterus - grmastousti som - koliko komada (1-2?)
Temperatura: toplovodna (23-29 °C), Ph: 6-8, veličina / visina: 15cm, litraža: 40l
Helena puž - koliko komada
Corydoras- koridorasi - koliko komada (6-8?)
Veličina: 4,5 cm mužjaci, 5 cm ženke, parametri vode: 21-24º C, pH 7 , srednje tvrdoće
Neocaridina denticulata sinensis var. red - Red Cherry Shrimp - koliko komada (10-tak?)
Veličina: 2.5 to 3 cm, vrijednosti vode: Temp.: 15 to 28°C,PH: 6.5 to 7.5
Xiphophorus maculatus - plati - komada? - Nakon 2-3 mjeseca, jesu li za početnika ili bolje uzeti gupije?
Temperatura: toplovodna (22-26 °C), Ph: 6,8-7,5, veličina / visina: 6cm, litraža: 40l
Poecilia reticulata - gupi - Ž:M 2:1 - koliko komada
Temperatura: toplovodna (22-26 °C), Ph: 6,8 - 7,5, veličina / visina: 4cm, litraža: 25l