Imao sam apriliu rs 125, i kupio heldovu za 850kn. Nije nešto, ali više si nisam mogao priuštiti. Dosta me dobro služila, udobnost kako-tako, hvala bogu njezinu sigurnost nisam isprobao

Vozio sam s njom i godinu dana Gsxr srad 750, ali sam ga se rješio.
U planu mi je nabaviti neki chopper, da se mogu kao čovjek voziti, a ne pogrbljen, ali pošto su svi skupi mislim da ću odabrati kle, ili neki SM (doduše i visok sam za sportake)
Imao sam i speedfighter 2, katastrofa mali kotači, postoje u klasi 50cc i skuteri s većim kotačima pa bolje te odabrati.
I osim kacige, investirajte u jakne. Ima jakna sad povoljno. Kupio sam prošle godine preko "moto opreme AMD" online heldovu jaknu kožnu, izvrsna je, ne propiri i ima dosta štitnika.
Znam dosta ljudi koji imaju problema s kostima radi propirenosti na motoru, pogotovo koljena, mene je u ljevom koljenu držala bol kada bi sjedio i morao sam se ispružiti. To mi je na predavanju ili dok sjedim u autu najgora stvar bila. Ali prošlo me.
Problem je što ljudi dok si zdrav misle "šta mi može biti od malo vjetrića" ali kad uhvati ajoj.
A jesam otisao u off haha