Istina je! U mene sad u sljunku samo raste higrophylia iz dana u dan je veca a samo je u sljunku i ne dodajem nista osim tofa imam cryptocornyu usterianu koja mi je izrasla 1m isto tako je u sljunku i ne dodajem nikakve preparate imam i jos jednu biljku slicnu rogolistu koja se sadi i ona raste odlicno I rasvjeta je samo 18w a akvarij 80l ako hoces zemlju staviti ovisi jeli zemlja za cvijece ako je natopi je u neku kantu sutra dan ili za dva dan pokupi sve sa povrsine vode i baci prije ubacivanja zemlju iskrti dobro svaki tjedan otprilike promjeni i svaka 2, 4 sata promjesaj zemlju ugl. Taj proces imas tu na forumu napisan pogledaj... Akvarij koji je sad u funkciji u koji trebas staviti zemlju izvuci svu vodu u neku posudu sto vecu, posudu dezinficirati octom, hipermanganom sljunak staviti u posebnu kantu jer su tu korisne bakterije koje moras sacuvati znaci sacuvati pijesak u kantu sa akvarijumskom vodom ostaje ti jos ribice i bilje koje imas/nemAs ubacujes u onu vecu kantu sa akvarijskom vodom i tu prikljuciti filter da radi pazi da ti sto manje filter materijali budu u istoj vodi u malom prostoru i ne ostavljaj ni pijesak ni filter materijale bez akvarijske vode... I onda kad si to obavio/la pripremljenu zemlju stavis u zenske carape ili stavis preko nje mrezu za komarce i to imas objasnjeno e sad naspes u aq vodu pripremljenu aquasafeom 50% a 50% one iz akvarija tj iz kante s ribama a u kantu s ribama dolijes vode dovoljno pripremljene vode naravno akvarij se mora ciklirati ali manje jer imas vecinu bakterija ostavi da se ciklira 7dana i zab sam napomenuti biljke mozes prebaciti u akvarij kad ga napunis vodom a pazi kako ces redati jer ti se kasnije diZe zemlja ako ih budes vadila i zenske carape probusi na par mjesta vilicom i eto ugl dok natapas zemlju imas vremena da vidis sto zelis... Sve sam ovo pisao preko mob.kratko je i ima gresaka mozda ispricavam se