Ja ga imam, iskreno fenomenalna stvar. Bio sam full skeptican na cijele te "smart" price, cinilo mi se glupo ali nije. Evo nisam vec 6 mjeseci spojio bnet kabelsku uopce na telku koliko mi netreba, jer uredno gledam sve serije/filmove prek neta, surfam, skype, a zena skace na one airobik pizdarije... Da se moze instalirat office bio bi komp a ne telka.
Ono sto je malo zajebano je da ne prepoznaje sve wireless tipkovnice, tak da je najlakse kad pises i surfas uzet ipad ili neki samsungov tablet instaliras samsung remote app i imas misa i tipkovnicu u jednom.
Kameru koristim samo za skype. Motion kontrola je fora, ali ja osobno ne preferiram taj nacin koristenja telke. To je vise za pohvalite se pred prijateljima kad ti dodju u goste.
Ono sto je meni bilo gotovo pa najbitnije kod izbora tv-a da cita sve zive filmske formate, i da mi nema laganog trzanja slike nego da bas bude 100% savrsena reprodukcija divxa, tak da sam po ducanu hodao s eksternim hardom i probavao telke i definitivno najbolji rezultat je bio na samsungu. Imam lg doma, ok je, ali nije savrseno, philips dosta vise trza od LGa, ali samsung ih jede za dorucak.