Srpanj 06, 2025, 23:42:49 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: LED TV??LG ili GRUNDIG  (Posjeta: 11779 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Freza

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 43
LED TV??LG ili GRUNDIG
« u: Ožujak 01, 2013, 20:43:17 poslijepodne »
Dakle molim vaše cijenjeno mišljenje o ove dvije marke.?konkretno radi se o 32 inch TV-ima za 2700kn?

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
Odg: LED TV??LG ili GRUNDIG
« Odgovori #1 u: Ožujak 01, 2013, 20:50:14 poslijepodne »
Koji modeli?

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #2 u: Ožujak 01, 2013, 20:52:08 poslijepodne »
Vec vidim rasprave :):)
A gle, ja imam Grundig ili kako se vec pise..:) Imam ga jedno godinu dana 42" i, ono, nisam ja neki zahtjevan(jos manje techno freak) ali, meni je odlican. naslusao sam se svega i svacega, obilazio ducane i gledao u televizore koji su kostali po 8 k i cudio se zasto toliko kostaju kada je meni slika negledljiva. Pa sam slusao i citao kako ovaj cita i prikazuje ove formate..pa one ne pokazuje i sto cudesa...na kraju u jednoj trgovini naletio na ovaj...gledam, slika fantastica....gledam cijenu..3,5 k i cudim se...rekoh WTF. Bio sam sa frendom koji se kuzi u televizore i on nije mogao vjerovati....kao...odmah kupuj.
Meni malo bilo sranje..kao zasto oni drugi kostaju toliko..a, ovaj puno manje...ali, nagovorio me i ja ga uzeo. Na kraju, prezadovoljan...meni slika super (u HD-u velicanstvena :) smijem se samom sebi na izrazu), sta sam god i koji sam god format gurnuo u njega on reproducira...uglavnom...eto, recenzija smotanog magarca..pa, ako nesto pomogne......:)
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline rus

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #3 u: Ožujak 01, 2013, 21:00:55 poslijepodne »
Ja bi ipak radje lg :) prije 6 mjeseci sam uzeo lg 42" 615 s i zadovoljan nam. Preko usb-a vrti sve od jpg do mkv tako da ti je dvd nepotreban vise,samo hdd prenosni stekas

Offline rovkil

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
« Odgovori #4 u: Ožujak 01, 2013, 21:23:57 poslijepodne »
Ja sam prije par dana uzeo Grundig 32 VLC 7121 C. 2300 kuna.
Za te pare preporučuju ili Samsung EH seriju(HD ready) ili ovog Grundiga(Full HD).
Meni okej, i ima USB port, prikazuje hrvatske subtitlove....ali ja sam ko i Delbi, ne vidim ja razliku između 2k kuna ili 12k kuna, samo hrpu stvari koje ću jednom ili nikad isprobati(osim filmova preko USB-a :D), dapače na Sony-u 32" 8k kuna mi slika izgleda odvratno.

Offline Freza

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #5 u: Ožujak 01, 2013, 21:47:38 poslijepodne »
Pa čitam isto svašta po forumima i više neznam koji uzet,,,jedni seru po grundigu da je turski,a ne njemački...drugi da je to sve isto več danas????modeli su Lg 32LS3450 i Grunding32vLE6142c

Offline rovkil

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Ožujak 01, 2013, 21:56:50 poslijepodne »
Grundig ti je Beko ak sam dobro shvatio.

Gle ak uzmeš LG u velikoj većini slučajeva nećeš fulati. Grundig ima svojih dobrih modela i svojih loših modela. Tak ti je svejedno gledati otkuda su jer na svima piše made in China.

review za LG na amazonu http://www.amazon.com/LG-32LS3450-720p-60Hz-HDTV/product-reviews/B0095ZS0WQ/ref=cm_cr_dp_see_all_summary?ie=UTF8&showViewpoints=1&tag=testfreaks-20

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #7 u: Ožujak 01, 2013, 22:06:35 poslijepodne »
Za tu cijenu, tj. omjer cijene i kvalitete po meni je best buy samsung - http://lcd.hr/led/tv-samsung-led-tv-ue32eh5300/

Offline nepoznat_ID

• Punopravni član
« Odgovori #8 u: Ožujak 01, 2013, 22:52:21 poslijepodne »
LG JE ZAKON...  :up:

Offline Tomica28

• Punopravni član
  • Algae is 90% of all life in the ocean
« Odgovori #9 u: Ožujak 01, 2013, 23:49:53 poslijepodne »
Moja topla preporuka ti je Grundig, Vjeruj mi to što je turski je bolje nego da je kineski i tu jedino ima razlike.

Dugo radim u toj branši pa evo samo preporuka :up:

Offline Buncek

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #10 u: Ožujak 02, 2013, 08:46:19 prijepodne »
Svako će ti reći svoje mišljenje i teško češ na ovaj način odlućiti koji je bolji televizor, a ulaziti u teške rasprave se neisplati, najbolje je da gledaš gdje je neki na akciji i usporedi 2 - 3 modela iz cijenovnog razreda koji te zanima i odaberi najbolji. Ja sam osobno za LG iz kojekakvih razloga kao što sam rekao to je jako subijektivno.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #11 u: Ožujak 02, 2013, 09:21:57 prijepodne »
vise nista nije ono sto pise...  a LG je ex Goldstar koji se na nasem trzistu pojavio negdje 90ih i bio relativno prezren zbog "kvalitete" nasuprot tadasnjih jos uvijek "normalnih" firmi s pedigreom

http://en.wikipedia.org/wiki/GoldStar

trust no one  :D :D
O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline DavorT

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb - Martinovka
« Odgovori #12 u: Ožujak 02, 2013, 10:02:38 prijepodne »
Iskreno nemoj uzimat niti jedno niti drugo vec samsung smart tv. Prvo led je, slika je vrh, spojis se na net i surfas/gledas serije/skype/whatever.  Mislim da ovi manji nemaju standardno ugradenu kameru za prepoznavanje pokreta i lica, tako da bez daljinskog kontrolisas tv, ali ta kamera nije skupa.

Offline rus

• Punopravni član
« Odgovori #13 u: Ožujak 02, 2013, 10:16:32 prijepodne »
I koja je cijena smart tv-a? Al bas smarta kao sta si napisao a ne onaj smart koji ima net samo za update softwera?

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
« Odgovori #14 u: Ožujak 02, 2013, 11:18:05 prijepodne »
Iskreno nemoj uzimat niti jedno niti drugo vec samsung smart tv. Prvo led je, slika je vrh, spojis se na net i surfas/gledas serije/skype/whatever.  Mislim da ovi manji nemaju standardno ugradenu kameru za prepoznavanje pokreta i lica, tako da bez daljinskog kontrolisas tv, ali ta kamera nije skupa.

Mislim da mu je bolje da kupi TV, ove fore sa mahanjem  da pokrene filmic su vise za malu djecu (a i njima bi brzo dosadilo).

Offline DavorT

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb - Martinovka
« Odgovori #15 u: Ožujak 02, 2013, 13:09:34 poslijepodne »
Ja ga imam, iskreno fenomenalna stvar. Bio sam full skeptican na cijele te "smart" price, cinilo mi se glupo ali nije. Evo nisam vec 6 mjeseci spojio bnet kabelsku uopce na telku koliko mi netreba, jer uredno gledam sve serije/filmove prek neta, surfam, skype,  a zena skace na one airobik pizdarije... Da se moze instalirat office bio bi komp a ne telka.

Ono sto je malo zajebano je da ne prepoznaje sve wireless tipkovnice, tak da je najlakse kad pises i surfas uzet ipad ili neki samsungov tablet instaliras samsung remote app i imas misa i tipkovnicu u jednom.

Kameru koristim samo za skype. Motion kontrola je fora, ali ja osobno ne preferiram taj nacin koristenja telke. To je vise za pohvalite se pred prijateljima kad ti dodju u goste.

Ono sto je meni bilo gotovo pa najbitnije kod izbora tv-a da cita sve zive filmske formate, i da mi nema laganog trzanja slike nego da bas bude 100% savrsena reprodukcija divxa, tak da sam po ducanu hodao s eksternim hardom i probavao telke i definitivno najbolji rezultat je bio na samsungu. Imam lg doma, ok je, ali nije savrseno, philips dosta vise trza od LGa, ali samsung ih jede za dorucak.

Offline rovkil

• Punopravni član
« Odgovori #16 u: Ožujak 02, 2013, 14:17:02 poslijepodne »
Ak hoćeš kontrolirati Tv s pokretima mislim da je više cool ovo: http://www.thinkgeek.com/product/cf9b/ nego mahat rukama, jer ako te neki susjed vidi preko prozora bude ti hitnu poslao jer bu mislio da imaš napadaj :D

Sve je to okej samo najjeftiniji Samsung smart TV od 26"(ne od 32+") je 2800 kuna.....
Drugo je to što većini ekipe treba samo TV jer doma imaju već od starijih modela već priključen DVD/MP3/DIvX/kućno kino/računalo itd uređaje pa je samo bitno da imaju sliku.
Ja recimo znam da bi me starci poslali od tamo gdje sam izašao da im dofuram neki TV što će im trebati 4 godine da ga shvate i nauče se koristiti s njime.

I Grundig recimo čita sve žive formate(sve žive najčešće korištene zapravo, neke rijetke codece nisam isprobavao) i slika je okej. Samsung isto tako. Mislim da nema svrhe napucavat ljudima neku tehnologiju osim ako sami ne traže da im se servira nešto skupo i s milju funkcija, jer u 99% slučajeva to će im biti fora u početku a poslije će ih samo živcirati i neće ni koristiti.

TV se kupuje da se na njemu gleda odabrani sadržaj(Đele Hadžiselimovića :) ) i kupuje se takod a se ode u trgovinu i pogleda se slika na njemu kad je upaljen. Sve ovo "Pero s nekog foruma mi je rekao da je ovaj najbolji.." su gluposti, jer sam i na određenom specijaliziranom forumu za TV pogledao sliku s modela koji se kao kunu u njega i mogu ti reći da sam bitno razočaran, dapače Samsung i Grundig su mi imali puno lijepšu sliku. A razlika u cijeni je x3 cijene navedenih samsunga i grundiga.
Jedino se slažem za mp3 i divx, ali to je bila više osobna preferncija nego generalna potreba(a i nema više novijih modela bez toga tako da i nema baš izbora bez te funkcije). Ali svatko ima svoje razloge zašto je kupio određeni model TV-a i što si kupi njemu će biti dobro.

Offline Buncek

• Punopravni član
« Odgovori #17 u: Ožujak 02, 2013, 15:02:55 poslijepodne »
Dobro razmisli što ćeš kupiti, obiđi dućane i malo pogledaj što ti koji model televizora pruža i što tebe zadovoljava. Jako puno se toga nudi i jako je velik raspon cijena. Komentari da je neki najbolji ili da druge jede za doručak su smiješni i dječiji.

Offline Freza

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #18 u: Ožujak 03, 2013, 17:21:24 poslijepodne »
Hvala svima na preporukama,,,kupio Grundig i zadovoljan  :up:

Offline Buncek

• Punopravni član