0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Kajman definitivno, krokodili imaju spustenu njusku, a kajmani imaju izboceni nos kao sto je slucaj na slici... Aligator nije definitivno jer oni imaju siru njusku sa malim zubima...
moj glas ide krokodilu preciznije kajmanu!
Mislim da je ovo krokodil.Neznam koji jer se ne razumijem bas.Krokodili imaju takva usta(ili ralje)kratka siroka i zaobljena.A aligatori imaju tanka i dugacka.To je moje misljenje.ako sam u krivu neka ispravi neko ko se razumije .
Citat:moj glas ide krokodilu preciznije kajmanu!Kajmani spadaju u porodicu Aligatoridae. Citat:Mislim da je ovo krokodil.Neznam koji jer se ne razumijem bas.Krokodili imaju takva usta(ili ralje)kratka siroka i zaobljena.A aligatori imaju tanka i dugacka.To je moje misljenje.ako sam u krivu neka ispravi neko ko se razumije .Mislim da si u krivu jer aligatori imaju široke i zaobljene njuške, a krokodili uske i dugačke. Citat:Kajman definitivno, krokodili imaju spustenu njusku, a kajmani imaju izboceni nos kao sto je slucaj na slici... Aligator nije definitivno jer oni imaju siru njusku sa malim zubima...Meni se isto čini da je kajman, ali mi je malo čudno da je kajmana kupio u Africi. Ne vjerujem da je neki kolumbijski ili peruanski domorodac lovio kajmana u Južnoj Americi pa slao nekom tamnijem kolegi u Africi koji bi ga prodavao.