Srpanj 19, 2025, 15:11:29 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Domaći uzgoj  (Posjeta: 2481 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pravda

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
Domaći uzgoj
« u: Kolovoz 17, 2010, 10:47:19 prijepodne »
Zanima me da li netko od vas ima u domaćem uzgoju,da ih sami mrijestite ove zebrice:

Danio Moondrops - plave slične leopard zebricama(mislim da nisu GMO  :D)

Danio Pink longfin-što bi rekli po naški roza šlajer zebrice,kojih ima kod po dućanima za kupiti

Meni se sviđaju,pa rekoh ako netko ima iz domaćeg uzgoja,da čujem iskustva iz prve ruke.

Offline pravda

• Punopravni član
Odg: Domaći uzgoj
« Odgovori #1 u: Kolovoz 17, 2010, 11:23:38 prijepodne »
Pravda, pa zar ti ne znaš da Ivica iz Osijeka jedini uzgaja ove crvene zebrice u Hrvatskoj?

Crvene zebrice imam,to sam dobio,Ivica nije jedini koji ih razmnožava u Osijeku  :up:,ove roza šlajer zebrice sam vidio u Vukovaru u trgovini,mliječno bijele boje sa recimo crvenkastom bojom,neznam kako bi ih točno opisao,uglavnom zgodno izgledaju.Ma kod mene je problem što se meni sve ribice sviđaju,pa bi mi trebao tank od par tisuća litara da sve to strpam unutra. :D :D :D

Offline 985plavi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • Facebook profil
« Odgovori #2 u: Kolovoz 17, 2010, 11:34:36 prijepodne »
Ma kod mene je problem što se meni sve ribice sviđaju,pa bi mi trebao tank od par tisuća litara da sve to strpam unutra. :D :D :D

Nemoj se brinuti još si mlad a kako si se zapalio vidim da ćeš uskoro povečati broj akvarija ali pazi da ti žena ne zamjeri što više vremena posvečuješ ribicama nego njoj...

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Kolovoz 17, 2010, 11:47:13 prijepodne »
Da,upravo spremam akvarij od 62L,to naravno nije za nekoga veliki,ali u usporedbi sa ovih 13L je mrcina  :D :D :D,pa si sad malo mozgam oko ribica

Offline DARIO 28

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #4 u: Kolovoz 17, 2010, 11:57:02 prijepodne »
Mario ove zebrice-Danio Moondrops-narastu 10-13 cm, :D :D,imao ih sam ih,razmnožavaju se vrlo lako,ali budući da narastu vrlo veliki,s obzorom na obične zebrice vjeruj nitko ih neće,čak ni shopovi...vrlo su brze i onako nervozno plivaju konstantno...pa eto par informacija :up:

Offline pravda

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Kolovoz 17, 2010, 12:09:17 poslijepodne »
Mario ove zebrice-Danio Moondrops-narastu 10-13 cm, :D :D,imao ih sam ih,razmnožavaju se vrlo lako,ali budući da narastu vrlo veliki,s obzorom na obične zebrice vjeruj nitko ih neće,čak ni shopovi...vrlo su brze i onako nervozno plivaju konstantno...pa eto par informacija :up:

E hvala na informacijama,mrcine neke velike,onda ih križam sa spiska  :D,ove roza su mi simpatične,ali mi se nekupuju u dućanu  :D :D :D

Offline mirzoni

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 28
« Odgovori #6 u: Kolovoz 26, 2012, 16:06:00 poslijepodne »
ja imam malo jato ovih roza (5 komada 2 ženke i 3 mužjaka)
ribice su ti super uživancija ti je gledati ih kad se hranu   :)  :)  :) milinaaa...
ja ih sad mislim i razmnožit jer su stvarno lijepe i to ti je vrlo zahvalna riba   :P
preporučam ti ih i uzmi ih u jatu od 7-8 komada na akvarij od 50 litara   ;)
ako ih oćeš privatno uzet dario 28 ti ih ima pa pitaj njega  :roll:
« Zadnja izmjena: Kolovoz 26, 2012, 16:21:55 poslijepodne od mirzoni »