koliko različitih odgovora...
Prvo pravilo je da pogledaš akvarije od svih koji su ti dali odgovor i izvažeš ko zna o čemu priča a ko valja gluposti
Drugo je da nakon što si pročitao razne odgovore, potražiš po netu malo detaljnija objašnjenja o temi koja je pokrenuta, iz malo stručnijih izvora... ključne riječi možeš sada lako izvuči iz ove teme koje upišeš u google. (mnogo je instituta, sveučilišta, znanstvenika itd... koji se bave tom tematikom)
Na kraju, naj bitnije je da ustvari nikomu ne vjeruješ, več da vlastitom istragom, razmišljanjem i logikom dođeš do odgovora; na taj češ način nabrže savladati cijelu materiju (i usput češ doči i do brdo ostalih saznanja)
Po forumima ove vrste, večina ljudi koja piše su ustvari hobisti, jako je malo znanstvenika, pa če na koncu takvi biti i odgovori: večinom "Hobistički" ... za malo dublje razumjevanje svega, ipak treba malo zagrijat stolicu i neko vrijeme močit laktove

Ružna navika na skoro pa svim forumima, to što se na upite u pomoč javljaju ljudi koji nemaju pojma o čemu pričaju i večinom prepisuju i citiraju odgovore iz drugih foruma ili starijih tema. (svi smo mi to po koj put napravili ne razmišljajuči ustvari šta činimo, pokrenuti egom ili šta ja znam čime... pogotovo na početku kad doznaš neke detalje i misliš da znaš sve).
Apel svim korisnicima bi bio da se na upite u pomoč ne javljaju ako nisu 100% sigurni da daju kvalitetan odgovor... za debatiranje, filozofiranje i rječkanje postoje teme koje su sa tom namjerom pokrenute, a prepoznatljive su po naslovu.
...al eto, ko sam ja da tako nešto izjavljujem

...zato Sretno!
Cheers,
Gianni.