0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Karlo - Travanj 22, 2012, 13:44:25 poslijepodneCitat: božidar - Travanj 22, 2012, 11:53:23 prijepodne Odmah da se izvinem Karlu što nismo slikali postupak spajanja ali pravo da velim to nam u taj čas nije palo na pamet, White je poslikao s mobitelom samo onak iz vica , nije se ni on sjetio da slikamo dio po dio, ali što češ kad su nam sve ruke bile u vodi . Slike sadašnjeg stanja stavim kasnije.Sunce vam vaše Nadam se da ste temeljito očistili kamenje jel se beštija zavuće i u najmanju pukotinu, a dovoljan je samo komadić da ponovo krene.hahahahahah opet smo te zahebali .... a bumo mi vec poslikali ak nis prije kod tebe hehehehehehehe
Citat: božidar - Travanj 22, 2012, 11:53:23 prijepodne Odmah da se izvinem Karlu što nismo slikali postupak spajanja ali pravo da velim to nam u taj čas nije palo na pamet, White je poslikao s mobitelom samo onak iz vica , nije se ni on sjetio da slikamo dio po dio, ali što češ kad su nam sve ruke bile u vodi . Slike sadašnjeg stanja stavim kasnije.Sunce vam vaše Nadam se da ste temeljito očistili kamenje jel se beštija zavuće i u najmanju pukotinu, a dovoljan je samo komadić da ponovo krene.
Odmah da se izvinem Karlu što nismo slikali postupak spajanja ali pravo da velim to nam u taj čas nije palo na pamet, White je poslikao s mobitelom samo onak iz vica , nije se ni on sjetio da slikamo dio po dio, ali što češ kad su nam sve ruke bile u vodi . Slike sadašnjeg stanja stavim kasnije.
Citat: white - Travanj 22, 2012, 14:14:13 poslijepodneCitat: Karlo - Travanj 22, 2012, 13:44:25 poslijepodneCitat: božidar - Travanj 22, 2012, 11:53:23 prijepodne Odmah da se izvinem Karlu što nismo slikali postupak spajanja ali pravo da velim to nam u taj čas nije palo na pamet, White je poslikao s mobitelom samo onak iz vica , nije se ni on sjetio da slikamo dio po dio, ali što češ kad su nam sve ruke bile u vodi . Slike sadašnjeg stanja stavim kasnije.Sunce vam vaše Nadam se da ste temeljito očistili kamenje jel se beštija zavuće i u najmanju pukotinu, a dovoljan je samo komadić da ponovo krene.hahahahahah opet smo te zahebali .... a bumo mi vec poslikali ak nis prije kod tebe heheheheheheheDogovoreno!U 9. mjesecu ste kod mene