Ljudi, sve ovisi o primjeni i o konkretnoj situaciji. Kod mene je recimo RO u zatvorenom krugu. Znaci direktno na vodovodnu cijev ide el.mag.ventil koji okida plovak u sumpu, to ide u RO jedinicu, i iz RO cijev je opet sprovedena negdje u kraj sumpa. A naravno sve to se nalazi ispod stalka od akvarija. Tako da nigdje se nema otvoren dio gdje bi ja mogao usuti pipovacu i izmjeriti ulazni TDS u vodi tocno u toj cijevi (ofc, mogo bi na pocetku staviti neki T, pa neku špinu na jedan dio, a drugi na RO, ali cemu komplikacija?), niti mi je izlaz iz RO negdje vani da mi puni neku kantu ili kanistar pa da mogu unutra bocnuti pen i izmjeriti izlazni TDS. Opet moglo bi se izvuci cijev koja je u sumpu, pa da napuni neku casicu, pa tu se s penom izmjeri, ali opet zasto komplicirati. Dakle, u mom slucaju inline TDS metar je nezamjenjiv i da mi neko daje 10 penova ili 1 inline, logicno je sto bi uzeo (ofc 10 penova, prodao ih sve, pa kupio jedan inline, i ostalo spickao na akvarij

) Ali mislim da se shvaca bit. U mom okruzju di je RO u zatvorenom krugu inline je masu korisniji, ali posto vecina ima kao i ja do prije godinu dana RO negdje postavljen u WCu

i skuplja vodu u kante, pa onda to u tank, pen moze biti korisniji, a tu je i faktor mobilnosti.