prvo popuni upitnik na pocetku teme i dsaj vise podataka o akvariju, koliko cesto mjenjas vodu i sta sve uz taj postupak radis, ja mislim da je u pitanju bakterija ili stres kod riba. zamjeni odmah jedno 30 % vode i dodaj jednu malu cajnu zlicicu tuzlanske soli prethodno rastopljene u casi vode. cini se da ti voda nije kvalitetna i prljava podloga, pa se bakterije namnozice i zato ti je pocelo napadati gupije. Cekaj da ti se javi plavi, on ti je specijalist u ovom podrucju. pogledaj malo tu pod temom bolesti, imas barem 5 tema na tvoju unutrag dva mjeseca. moze ti se desiti da ti i druge ribe obole. prevencija ti je svaki tjedan ocistiti podlogu i zamjeniti dio vode, jednom mjesecno dati posebnu sol za ribe ili ovu jeftinu Tuzlansku, svaki put kod promjene vode malo i filter procistiti, kupiti vitamine za ribice i ojacati ih, mozes im dati i izboden cesnjak u vodu, dobar je u rijesavanju bakterija. to mozes jos danas ili sutra ujutro napraviti. ovo sto sam ti ja dala savjete su ti sos, a plavi ti moze dati jos bolje rijesenje.