Vec dugo cekam svoj odlazak u Zg ili Novi sad po eheim 2073 pa nikako da do toga dodje....proslo je vec 8mjc kako sam izradio akvarij 330l i stoji prazan, i financije su se dosta promijenile pa sam vidio da dosta clanova koristi se DIY filtracijom, tom pregradnom filtracijom unutar akvarija pa sam planirao pokusati sa time! Eh samo molim da mi netko posalje link kako se radi ta filtracija, kakve pumpe unutra mogu staviti, koliko su one glasne(akvarij mi je pored glave kad spavam) kako se ciste ti filteri, kakva je filtracija itd....tvrdoglavo pokusavam doci do tog Eheima ali mi je transport najveci problem, u Bosni nikako da nadjem si taj filter, u ponudi imam Atmanove i Tetrine, pitao sam po shopovima da li bi mi mogli eheim naruciti i dobivam NE za odg....stoga sam odlucio prostudirati ove unutarnje jer vidim da ima dosta clanova, zadovoljnih, pa ih molim da mi posalju link kako se izradjuju i sto se stavlja u njih, moze li filter materijal poput onih keramickih za kanister filtere...zahvaljujem svima....