Samo pazi na dimenziju same cijevi, plus grla, provjeri imas li toliko mjesta u poklopcu, lampa je 438-440mm, tu negdje, neznam tocno, pa si racunaj stane li.
Moje misljenje, akvarij po vanjskim dimenzijama ima 28 litara, odbij podlogu, zemlju, sve sto ce ici unutra, imati ces 20 litara vode efektivno, prejaka ce ti to rasvjeta biti, a ni akvarij nije nesto ekstra visok da bi profitirao od jace rasvjete.
Opet moje misljenje, ta lampa kosta, mislim da nije bas jeftina, previse je to ulaganja, a sa jednom 15w t8, ili ako bas moras ici na t5, obicna 13w daylight lampa ce ti raditi isti posao, a za djelic ulozenih novaca....
Sto se kelvina tice, neka se zamarati, svejedno ti je, tu glavnu ulogu igra kako tebi akvarij djeluje pod takvim svjetlom, 9000k ti ide prema plavo-ljubicastom spektru, obicne daylight su ti 6500K, one daju onako, nazivno plavkasto svjetlo, u akvariju je zeleno.....a sto se bilja tice, rasti ce skoro jednako.....
Prigusnice imas u stednim zaruljama, najjeftinija varijanta. Gledas da po snazi odgovaraju snazi neonke za koju se odlucis, ili prva veca vrijednost, znaci za 24w neonku - 24 ili 25w stedna, za 13w neonku 15w stedna itd....