Ja sam napisao i u svom prvom postu da mi kod susjeda radi perfektno, eto samo nisam napisao da je i prije kod mene radio normalno, tj. tako brzo kao sto i kod nejga radi. Ali ti mi nisi u svoja prva dva posta uopce ogdovorio zasto bi kod mene i njega radilo drukcije, samo si napisao da mu dugo triba da ucita te sve podatke sa diska. Pa kako onda ih kod susjeda ucita 7 puta brze nego kod mene??
Ali dobro nije ni bitno tolko, necemo se sad oko toga prepucavat

Ali jesi ti pročitao što sam još napisao?

napisao ti je Delbi tocno ono sto bi se posumnjalo iz tvojeg iznosenja problema... ajd nabaci jos koji podatak onda - da li je taj disk radio prije normalno spojen na tvoj komp ili nije nikada, jesi li isprobao jos neki disk na isti USB port na svom kompu ili samo stick i mobitel (koji su malog kapaciteta i ne treba im dugo za ocitat TOC), da li si probao deinstalirat pa ponovo podignut drivere za usb od tvoje maticne, da li si probao stavit novije drivere za istu, da li ukljucujes disk na prednju stranu kutije od kompa ili direktno na zadnju gdje su usb portovi zalemljeni na maticnu?
Imam dojam da disk ne dobije dovoljno struje i zato zayebava, ukljucuj ga iskljucivo na straznju stranu kompa (ne na dodatne usb portove na prednjoj strani) pa ako nece "prosetaj" ga redom po uticnicama odostrag da vidis da nije jedna ili vise njih neispravna, fizicki...
uglavnom - da li ukljucis disk s prednje strane ili straznje?
Disc je prije radio normalno kod mene, kaosto mi sada radi i kod susjeda. Takoder sam probao donijeti i susjedov har disc i isto zna zastati, ali ne toliko kao moj ( mislim njemu brze triba da ucita njegove podatke sa diska )
Sto se tice portova, pokusao sma ukljuciti u sve , i na straznjoj strani i na onoj prednjoj, isti vrag bude, sporo ili nikako ne ucitava te podatke.
To sto si spominjao da drivere, to nisam nista pokusavao, niti deinstalirat te stare niti sam pokusavao staviti nove! Sad mogu da to pokusam pa cu vidjeti jel radi