Nije me dugo bilo, krepao mi komp....a mene ubi neka gripa, pa umalo krepah i ja.....

Vidim da je tema zazivjela, pa evo izvjestaj i od mene....
Nigrici zivi.... vecina ih je (nazalost) zavrsila kao visokoproteinska hrana skalarima, a posebice me iznenadilo koliko Apteronotus albifrons postaje agresivac kad nanjusi zivu hranu..... uglavom, saka nigrica je nestala u par sekundi, nevjerovatan prizor....
S mamom i tatom je ostalo jos par malaca koje nisam uspio izvaditi, ali nece ni oni dugo, jer vidim da se par prirpema opet za mrijest....
6 malaca sam si odvojio u zasebni akvarij, vec su nekih tjedan dana u njemu, mozda i malo duze. Hrane se sami, mjesavinom svega i svacega...u posudicu sam ubacio JBL novo stick, discus granulat, sak green, bloodwormse.... ma ono...od svake hrane koju sam imao po malo, i sve smrvio u sitni prah. S time ih hranim 3-4 puta dnevno po malo.....jedu kao blesavi, i lijepo napreduju, puno bolje od ovih koji su ostali s roditeljima, koje ne hranim nicim posebim..... Izmjena vode svaka 2-3 dana, i to je to.... Mozda i nije ispravna kombinacija hranjenja, ali....u biti, okrutno zvuci, cilj je nauciti nesto o njima, a dali ce prezivjeti...manje bitno....ionako za koji dan stize i sljedeca tura, cini mi se.....

Ali za sada, rastu nenormalno brzo, nikakvih problema nema...
I da...slikica, koliko sam uspio uhvatiti, kako juniori izgledaju.....