Srpanj 24, 2025, 00:23:58 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: black molly  (Posjeta: 1016 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Laki8472

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 42
black molly
« u: Studeni 25, 2011, 17:31:13 poslijepodne »
Imam 300l AQ  i Cristal profi e900 filter, dosta bilja....Sve ribice su mi zdrave i zive al kad god ubacim black mollyje pocnu se razboljevat i ugibaju, Bijele mrlje im se stvaraju na tijelima i postaju pasivne i uginu.Ostale zivorotke kao gupy ,skvert i platy bez problema su mi bili s njima i nista ima nije bilo  :question:
Imam sijamske sharkove, skalare, sijamske algojede, klaun botie, crne udovice, jednog crvenorepog sharka i nesto tetri i puzeva.Uglavnom nije mi jasno zassto samo oni stradavaju i oboljevaju kad i neke druge ribe nemaju ljuske?

Molim pomoc!

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
Odg: black molly
« Odgovori #1 u: Studeni 27, 2011, 09:43:44 prijepodne »
Ispuni ovo i kolega Plavi će ti se vjerovatno već u ponedjeljak javit sa odgovorom.

https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=29767.0

Offline 985plavi

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • Facebook profil
Odg: black molly
« Odgovori #2 u: Studeni 28, 2011, 09:51:56 prijepodne »
Pozdrav Laki8472,

Moraš ispuniti Upitnik o bolestima riba koji se nalazi na linku koji je dao kolega Dante (zahvaljujem Dante).

Black Moly također imaju ljuske ali radi se o tome da su ribe koje žive u velikom akvariju već navikle na kvalitetu vode a novo pridošle ribe nisu pa one obolijevaju, prema tvome opisu od otvorenih čireva koji se pojavljuju zbog infekcije bakterijama Aeromonas. Više čemo ti kazati kada ispuniš Upitnik, pozdrav.