Srpanj 22, 2025, 01:34:49 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: početnica sam i trebam vašu pomoč :D  (Posjeta: 3671 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline lordalenus

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
Odg: početnica sam i trebam vašu pomoč :D
« Odgovori #25 u: Listopad 09, 2011, 15:03:32 poslijepodne »
Ja bih ti preporucio da u taj staviš samo neko bilje i ne mučiš ribe, za bettana, a to JEDNOG ti treba od 15-20l Ja bih ti s tim parama evo preporucio neki 50l akvarij, u to bi ti već išlo nešto živorotki, znači uzmeš si 50l akvarij, neki filteric, grijač, poklopac obavezno!, rasvjetu, par bilja, pofloga i da još nešto svi ti dvorčići i mlinići ti ne izgledaju dobro u akvariju, rađe stavi panj i neku stijenu u kojoj će se ribice skriti, a što se tiče riba, možeš unutra staviti prvo evo...1 ili 2 ancistrusa, par živorotki, ali ne idu ti sve zajedno pogledaj dali biš tetre, grupye, mollie i tako...a ono što si rekla da biš ih razmnožavala i prodavala, ne bih ti preporučio jer nije to samo tako da staviš mušku i žensku ribicu i čekaš mrijest...moraš poslije imati kotilicu, paziti na malce, a ako ti ih nitko ne želi kupiti onda si bez veze to radila, pet shopovi ti ne uzimaju ovako ribice in ne možeš ih vratiti tako da...prvo se posavjetuj tu na forumu, pročitaj priručnik za početnike, a tada u akciju! .... :AkTer:  :)

Offline Brljator

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
Odg: početnica sam i trebam vašu pomoč :D
« Odgovori #26 u: Listopad 09, 2011, 21:03:37 poslijepodne »
Za tu lovu bi se dalo nač  vitakraftov komplet od 54 l 60x30x30 , možda koju kunu više ali tuj negdje, ako hočeš glanc novo, ako povoljnije i jeftinije tuj je oglasnik