Srpanj 08, 2025, 23:41:28 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Susjedi...  (Posjeta: 3266 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline scorpion11

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 52
Odg: Susjedi...
« Odgovori #25 u: Listopad 03, 2011, 00:10:30 prijepodne »
ma šta se ti imaš kome opravdavati, neka predstavnik stanara gurne nos u druge stanove i vidi koliko ima neprijavljenih članova! Taj koji bi meni gurnuo nos u akvarije i moju potrošnju letio bi iz stana u tri pm..

Offline Vonfy

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kc
« Odgovori #26 u: Listopad 03, 2011, 17:26:34 poslijepodne »
potrošnja vode je 1.000lit ili 1m3 iznosi 9.95kn sa pdv-om, te kad ti potrošiš na aq mjesečno 600lit iznosi cca 6kn sa pdv-om!
Mislim, 6kn ti je dodatna mjesečna potrošnja na aq za održavanje!
25.55kn sa pdv-pm ti je mjesečna naknada koju plačaš komunalcu bez obzira jer ti potrošio jednu kap ili 100m3. Cijena je nepromjenjena za naknadu!
Ove cijene se odnose na Koprivnicu, a da je za Zagreb i 100% veća komunalija, a nije, ti ispada 12kn sa pdv-om sve zajedno!
Samo ti obavljaj tjedne promjene i ne brini!!  ;)

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #27 u: Listopad 04, 2011, 09:09:12 prijepodne »
Najveća glupost koja postoji još u 21 stoljecu su takvi zajednički načini obračuna vode u stambenim zgradama i nemogućnost uvođenja vlastitih vodomjera.

Offline Kova

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #28 u: Listopad 04, 2011, 12:57:01 poslijepodne »
A kako nagovorit matorca od 85 godina da plati za vodomjer :D

Offline rokimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
    • malawi by rokimon
« Odgovori #29 u: Listopad 04, 2011, 14:02:27 poslijepodne »
ne može te nitko gnjaviti zbog tih 150 l, to je zanemarivo, prosječna obitelj to potroši dnevno, i to samo prijepodne!

OT:   imam frenda na vrbanima u zgradi, on, žena i dijete od godinu dana. mjesečno "troše" 30 kubika vode!!! pa ko je tu lud? to je 1000 l DNEVNO!!! a ne može se žaliti ni upravi vodovoda  :D :D :D
ja sam u kući, zaljevam vrt, perem auto, imam dvoje djece, dva akvarija... i potrošna (stvarna) mi je cca 10 kubika!
ja isto trošim oko 30 m3 vode mjesečno! ako nije redukcija vode i ako svoju vodu uredno plaćam(a plaćam)...boli nekog nešto koliko ću je potrošiti! 150 litara popiju mi vjeverica i hrčak :D ;)
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Offline basdžija

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 53
« Odgovori #30 u: Listopad 04, 2011, 14:27:11 poslijepodne »
Najveća glupost koja postoji još u 21 stoljecu su takvi zajednički načini obračuna vode u stambenim zgradama i nemogućnost uvođenja vlastitih vodomjera.
istina , ali kada kupiš stan u zgradi koja je iz 70-tih nemaš puno izbora s obzirom da je sat samo jedan a gerijatrija nije zainteresirana za uvođenje pojedinačnih  :-X