Ukupno Glasova: 8
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
DRC lupas po temama
tomo, pošto sam vidio tvoj akvarij i pozadinu uživo mislim da to nebi bio problem dilati.....išlo bi kao ludooooo
samo da vas obavjestim da ona riba o kojoj sam trazio savjete (mastacembelus circumcinctus) je nevjerojatna , dolazi mi do ruke da ju hranim cak sam ju danas dodirnuo i nije utekla samo se pomjerila cenat unazad i opet dosla , nije bolesna turbo je aktivna i ima zdrave peraje! odusevila me ! nadam se da ce se slagati s malawcima kad dodju!
Citat: hrhonda - Ožujak 13, 2011, 21:06:08 poslijepodnesamo da vas obavjestim da ona riba o kojoj sam trazio savjete (mastacembelus circumcinctus) je nevjerojatna , dolazi mi do ruke da ju hranim cak sam ju danas dodirnuo i nije utekla samo se pomjerila cenat unazad i opet dosla , nije bolesna turbo je aktivna i ima zdrave peraje! odusevila me ! nadam se da ce se slagati s malawcima kad dodju!sobzirom da malawci dolaze na njen teritorij mislim da nebi smjelo bit problema a jos ako uzimas manje ribe budi bez brige ... da je kontra tj da nju ubacujes malawcima to bi vec bio veci bed al ovak ... brijem da nemas brige ...
alene kak si samo cuo da jedem smanji si zvucnike , aqua ta riba ti je mastacembelus circumcinctus i naraste preko metar i da se pripitomit !