Vodeni mjehur svaki dan pukne pa se ponovo napuhne.
Čekaj Osaky, kakav vodeni mjehur pukne?
Ti si bio napisao da ima zadebljanje na analnom otvoru a ne vodene mjehure. Ako ima vodene mjehuriće kao plikove kao ovi na fotografijama u nastavku onda se radi o "bolesti mjehurića plina" a ona se pak javlja kada se voda u akvariju vrši naglo a zbog naglih promjena tlaka (na primjer kada se isprazni velika količina vode i onda se voda direktno sa crijevom sipa u kavarij ili se sipa iz neke posude ali NAGLO i kada je temperatura vode koja se ulijeva u akvarij niža od one u akvariju za 3 i više stupnjeva C).
Možeš početi hraniti ribu sa nekom hranom koja u sebi ima biljnih sastojaka a bilo bi najbolje ako bi pojeo malo kuhanog graška ili kuhane blitve ili kuhane tikvice (probaj možda i hoće).
Osaky, problem je što ja još uvijek ne znam kako izgleda taj mjehur pa stalno nagađam što bi to moglo biti a sada si me totalno zbunio kada si rekao da to puca svaki dan!!!
Hajde molim te probaj na internetu pronači fotografiju ribe koja ima nešto slično pa ju postavi ovdje i reci TO JE TO, molim te.
Javi se i nemoj biti toliko škrt u davanju informacija.
PS. molim te ispuni i ostale podatke u svom profilu (datum rođenja, mjesto stanovanja i dr.) a radi lakše komunikacije i preporuke gdje što kupiti i sl., pozdrav.