Srpanj 25, 2025, 04:32:19 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: pirana ugriz  (Posjeta: 5440 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ceh

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
Odg: pirana ugriz
« Odgovori #25 u: Travanj 05, 2010, 18:16:44 poslijepodne »
.

a ovaj pleho je tak velik da mislim da bi mogo wc odštopavat s njim...koji promjer usta ima

:D :D :D :D
iskreno  lovio sam pirane po amazoni    jesu opasne    al  vjerovali ili ne   tamo se ljudi boje vise velikog soma neg jata pirana   u principu pirane obićno jedu ranjene  ili mrtve zivotinje    to što smo naucili gledat  iz holivudski  filmova je druga  prića    čak ima i vrsta maćke koja se hrani iskljućivo piranama  znaći skoći u jato pirana i ulovi sebi većeru 

ja ni ne drzim pirane zbog toga sto su one kak ti opasne .......

:up:    ja nepoznam nikog  ko ima pirane da ih voli što  su ljepe    hahahha    sam naćin hranjenja ribe je odvratan   i  prljav    ....ovo je moje osobno  mišljnje
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline tomek1221

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #26 u: Travanj 05, 2010, 18:56:10 poslijepodne »
imas svoje misljenje.meni osobno nisu ljepe vecina riba za koje bi ti mozda reko da jesu.a hranjenje nije ni u kojem slucaju odvratno,ne hranim ih zivom hranom nego ko i ostale ribe.nisu sve stvari svima isto ljepe

Offline tomek1221

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Travanj 05, 2010, 19:03:32 poslijepodne »
tebi se naprimjer svidjaju diskusi.a meni nema ruznije ribe od toga.a necu zato rec da nisi normalan zbog toga. :up:

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #28 u: Travanj 05, 2010, 19:06:23 poslijepodne »
imas svoje misljenje.meni osobno nisu ljepe vecina riba za koje bi ti mozda reko da jesu.a hranjenje nije ni u kojem slucaju odvratno,ne hranim ih zivom hranom nego ko i ostale ribe.nisu sve stvari svima isto ljepe

moj odgovor  uopće nije imo namjeru da  te uvrijedi ili tako  što  dapaće  dragomije da neko ima  pirane i da ih voli radi  svog izgleda    al ko  što reko  osobno  nepoznam nijednog  vlasnika pirana da ih  voli radi  izgleda  
a ko  što  voli  i radi  čeg  otom se nevalja raspravljat  jer  je sve stvar ukusa  ...ribe koje ja volim  obićno se skrivaju po pećinama   i   ispo panjeva tako da ih nevidiš  baš , ko  što reko    ukus  :pivkan: :a015:

a  diskusi  :heart: :heart: :heart: :heart:
« Zadnja izmjena: Travanj 05, 2010, 19:10:37 poslijepodne od ceh »
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline tomek1221

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Travanj 05, 2010, 20:08:14 poslijepodne »
sve pet :up:.sve je stvar ukusa.nego zanima me jel se da kod tebe nabavit malo egzosticnije vrste.moze na pp

Offline rolka

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #30 u: Veljača 18, 2011, 01:05:20 prijepodne »

Evo samo da tomeku javim kako onih pet komada napreduju po planu i programu , papaju papaline ledo iz konzuma i tu i tamo koju botiu ak je uhvate , pacue još nisam riješio al kad riješim onda malci idu u 200x60x60 . pozdravljaju te  :D
johnny

Offline tomek1221

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Veljača 18, 2011, 05:48:30 prijepodne »
 :up:

Offline vatroslav

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: ZD
« Odgovori #32 u: Veljača 26, 2011, 00:48:40 prijepodne »
Evo snimke ,

Offline tomek1221

• Punopravni član
« Odgovori #33 u: Veljača 26, 2011, 05:29:43 prijepodne »
super.i ljepo rastu vidim.samo izbaci van ovo umjetna cudesa i stavi im neki ljepi korijen grane ili slicno..i bice to mina :up:

Offline vatroslav

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: ZD
« Odgovori #34 u: Veljača 26, 2011, 10:10:51 prijepodne »
pa umjetna je samo ova mala stjena s dvije rupe , sve bilje i panjevi su pravi  :up: ionako je ovaj akvarij samo dok malo ne porastu pa onda idu u onaj 200x60x60 a pacui u veći kad ga nakeljim! polako , imam selidbu pa ne žurim...  ;)