0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da hit .uginula bi jadna pirana od otrovanja
mogli ste vas dvojica navrnut na popodnevnu kavicu u prirodu
he,he! tomi,trebao si prstic stavit pa ti uradit you tube,kladim se da bi bio hit
Citat: tomek1221 - Travanj 03, 2010, 15:45:09 poslijepodnemogli ste vas dvojica navrnut na popodnevnu kavicu u priroduja sam uvijek za...ali ima onih koji baš i ne smiju uvijek..
ma ja ga... ne jaga ni u akvariju nebi imao a kamo probavao dali ce odgrist granu kolega sa posla kaze da ima 2 kom i da su tako plahi
Citat: alensab - Travanj 03, 2010, 20:45:33 poslijepodnema ja ga... ne jaga ni u akvariju nebi imao a kamo probavao dali ce odgrist granu kolega sa posla kaze da ima 2 kom i da su tako plahi kolegi su jako plahe jer ima dvije.pirane su jatne ribe i moraju bit u jatu jer su onda hrabre.ja ih zato imam 10 kom i nisu nista plahe.porezi malo prst pa dodji probat kod mene jel su stvarno tako plahe
A jadne ribe u tom praznom akvarijuLedne peraje su im skroz izgrizene a akvarij zgleda ko stala, jadno i prazno nas tomek ima akvarij za pozeliti sa piranama za natjecanje za miss ovo je bas zalosnoa plehic je faca
ja ni ne drzim pirane zbog toga sto su one kak ti opasne nego zato sto su mi ljepe ribe.a plehic nije bas bezopasna riba.a vjerujem da sve ovisi o riba dali su gladne.i kod mene su oskari dugo odoljevali i sepurili se po akvariju pa su odjednom samo nestali u djelicu sekunde.tako da to nije neko pravilo