Dakle, prije 2 tjedna sam kupila mali atman 320 sa namjerom da napravim betta biotop

Kao podloga je stavljena zemlja za cvijeće, preko nje riječni sitni šljunak i trenutno se u njemu namače i mangrovo drvo.
Filter je kutni wave, grijač od 25 w, trenutno je u cikliranju i cekam da biljke dođu.
tbh, nemogu se odluciti na kombinaciju betta + kuliji ili rasbore + kuliji
E sad da nebi bilo sve tako jednostavno... Kako sam decku stano kukala oko akvarija, (a on kukao svima ostalima zbog mene) ovog vikenda me neocekivano docekao 110 litreni akvarij + hrpa potrebne i nepotrebne opreme koju je dobio na poklon. Sav silikon koji se dao smo skinuli i stavili novi crni. Staklo je dosta izgrebano pa je tako prednja strana postala stražnja, jer je na stražnjoj bila šarena tapeta pa je koliko toliko ok. Zalijepljena je crna tapeta + rubovi + lajsne da se malo digne estetski.
Još trebam napraviti poklopac (stari diy poklopac je od drva i nije baš u najboljem stanju), namjeravam ga napraviti od forexa, pa me zanima ako netko ima shemu da li bi ju mogla iskopirati i prilagoditi svojim mjerama? Isto tako me zanima koje lampe za ciklidni.
Namjeravam imati Ps. saulosi